Tégláról-téglára: ezt érdemes tudni az építkezés folyamatáról - Családi házak építése Győrben és környékén | Szimetrik Építőipari Kft.

Tégláról-téglára: ezt érdemes tudni az építkezés folyamatáról

Lelki szemei előtt lebeg új családi háza képe, de az oda vezető utat még homály fedi? A Szimetrik Építőipari Kft. alapelve az átláthatóság és az ügyfélbarát kommunikáció, most is segítünk az eligazodásban, hogy a bizonytalanság ne szabjon gátat álmai megvalósításának. Lássuk a folyamat sarokköveit!

A Jenga-torony összedől, ha nem épül biztos alapokra, szakembereink pont ezért nemcsak a családi házakat, de az építkezés folyamatát is gondosan megtervezték, az ütemezéshez pedig minden esetben tartjuk magunkat.

Közel 700 családi házat építettünk fel az elmúlt 20 évben. Elégedett megbízóink rendszeres visszajelzései pedig jó okot adnak rá, hogy kimondjuk: ismerjük a stresszmentes építkezés titkát. Ez pedig az egy kézben tartott építkezésben rejlik. De hogyan zajlik a folyamat?

Kérjen konzultációt!

Minden építkezés az első konzultációval kezdődik. Ez alkalommal kötelezettségektől mentesen tájékoztatjuk az érdeklődőket a felmerülő kérdésekről. Lényeges szempont, hogy az ügyfél egy hullámhosszon legyen a generálkivitelezővel, s a kommunikáció köztük olajozottan és nyíltan működjön. Ez az együttműködés kulcsfontosságú, ezért is előnyös, hogy már az első alkalommal meggyőződhet a projektvezetés menetéről.

Igény esetén kollégáink bemutatják kész mintaterveinket is, melyeket külső és belső VR-sétával körbejárhat, ezáltal tényleges képet kapva jövőbeli új otthonáról.

Válasszunk telket együtt!

Talán nem is gondolná, hogy mennyire lényeges az optimális építési telek kiválasztása, de ha jót akar magának, már a telekvásárlás előtt egyeztessen szakértőinkkel, hiszen ők olyan hasznos szempontokkal és tanácsokkal látják el, melyekkel több millió forint is megtakarítható, nem is beszélve a megspórolható stresszről, és a válogatással töltött, feleslegesen elvesztegetett időről.

Gondolta volna például, hogy bizonyos esetekben akár jobb vétel lehet egy közművek nélküli telekre alkudni, mint egy olyanra, aminek a sarkába már bevitték a gázt és a vizet? Azt hallotta már, hogy mi az előnye és a hátránya egy sarokteleknek? És azt tudja, hogy vajon az építkezés során mekkora többletköltséget jelent, ha domboldalra kell a házat illeszteni? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket is tisztán fog látni az egyeztetést követően, ráadásul a telek pontos kiválasztásában is szívesen segítünk – így optimalizálva költségvetését és megalapozva a tudatos otthonteremtését.

Álmokból terveket készítünk

Ha már ismerjük építési telke pontos paramétereit, tapasztalt építészmérnökeink egyedi igényéhez alkalmazkodva, mégis költséghatékony lehetőségeket mérlegelve véglegesítik elképzelését, és segítenek megtalálni a legkényelmesebb megoldásokat. Mérnökeink úgy készítik el új családi háza tervdokumentációját, hogy annak minden millimétere gazdaságosan megépíthető és hosszú távon fenntartható is legyen.

Tervezőink elképzelései alapján úgy készítik el háza rétegrenddel és anyagmegjelöléssel ellátott tervrajzait, hogy azt a megbízható kivitelezők óramű pontossággal, a legideálisabb anyagok felhasználásával tudják a végső formába önteni. Nyugodt lehet afelől, hogy mire költi a pénzét, hiszen tőlünk mindenről részletes tájékoztatást kap.

Rejtett költségek nélkül

Amikor kirajzolódnak igényei, messzemenőkig precíz költségvetést kalkulálhatunk megbízóinknak, akik akár minden 100 forint elköltését pontosan követhetik. Azaz, akik velünk építkeznek, biztosan tudják, hogy pénzüket mire és mikor fogjuk felhasználni, ezzel megbizonyosodhatnak arról, hogy az építkezésük során nem lesznek olyan plusz költségeik, amik miatt esetleg nem tudják befejezni családi házuk építését.

Extra előny az úgynevezett „fix áras” elszámolás esetén, hogy ebben az esetben kollégáink forintra pontos költségvetést állítanak össze ügyfeleink részére, és mindezt szerződésbe is foglalják. Ez azt jelenti, hogy az építkezés közben felmerülő esetleges felár a kivitelezőt terheli, megbízónk pedig minden éjjel nyugodtan alhat.

Hiteligény esetén független hitaltanácsadóinkra is támaszkodhat, akik készséggel igazítják el az új otthonteremtési támogatások dimenziójában.

A Szimetriknél csak olyan házat tervezünk, ami az ügyfelünk költségvetéséből a legjobb ár-érték arány szerint készülhet el, így kizárt, hogy a tervezés után drágább lesz az ingatlan kivitelezése, mint azt előzetesen egyeztettük, és olyan sem fordul elő, hogy esetleg ne épülne meg a vágyott családi ház.

Tervekből valóság

Az átgondolt tervezésnek köszönhetően jól összeszokott generálkivitelező csapatunk készíti el álomotthonát mindent egy kézben tartva – egészen a kulcsok átadásáig. Ennek köszönhetően új háza gyorsan költözhető, és minden előírásnak megfelelő lesz. A kivitelezés közben kollégáink minden felmerülő kérdés esetén segítőkészen válaszolnak, elérhetők és rugalmasak.

Szimetrik-alapelv, hogy a kivitelezés fázisában önnek csak egyetlen dolga marad: örülni az újabb és újabb elkészült fázisoknak, mi pedig összefogjuk és koordináljuk a megbízható szakembereket a kőművestől, a burkolón át a műszaki ellenőrig.

Ebben a konstrukcióban nincs felesleges munka, nincs félrebeszélés, nincs csúszás, nincsenek befejezetlen építkezések! Vannak viszont maximálisan elégetett családok, korrekt és egyenes beszéd, gyors munka, precíz kivitelezés, segítőkész hozzáállás, aggodalmak nélküli építkezés és hosszú távon élhető otthonok.

Érvényesíthető garanciák

A Szimetrik Építőipari Kft. egyik nagy erőssége a határidők pontos betartása, melyet a megbízók is mindig megerősítenek. Minőségi alapanyagainknak, profi kollégáinknak és jól bejáratott, átgondolt projektvezetési gyakorlatunknak köszönhetően sok esetben még előbb is elkészülünk az álomotthonokkal, amint azt terveztük. A garanciát pedig 100 %-ban és teljeskörűen vállaljuk, ám a felelős műszaki vezetésnek köszönhetően erre szerencsére ritkán kerül sor.

Ugye, hogy végigzongorázható a folyamat? Ha ilyen módon vág bele az építkezésbe, tudatossága többszörösen megtérül: költségvetésben, kiszámíthatóságban, használhatóságban, papírmunkában, gazdaságos kivitelezhetőségben és üzemeltethetőségben egyaránt.

Tartozzon Ön is elégedett megbízóink közé, tegye meg az első lépést: kérjen időpontot a díj- és kötelezettségektől mentes első konzultációra!

Időpontot kérek

 

Kapcsolat

A Szimetrik Építőipari Kft. számos vidéki CSOK-kal épített otthon tervezésének és kivitelezésének a tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére!

  • Tervezés
  • Teljes körű generálkivitelezés
  • Hitelügyintézés/biztosítás
  • Költségvetés készítés
  • Felelős műszaki vezetés
  • Hivatali ügyintézés
  • Energetikai tanúsítvány készítés

Keressen minket bizalommal!