Cégünkről | Szimetrik Építőipari Kft.

Cégünkről

A Szimetrik Építőipari Kft. gyökerei a 90-es évek közepétől erednek, amikor még magánvállalkozásként kezdtünk családi házakat építeni. A közel két évtizedes időszak tapasztalatait hasznosítjuk nap mint nap, 2003 óta a Szimetrik Építőipari Kft. név alatt.

A vállalkozás alapjait szüleink teremtették meg, ma már 3 testvér erősíti a kft. munkáját, mint építész-gépészmérnök. A cég jelenleg közel 60 fős létszámmal rendelkezik, amely részben saját munkatársakból, részben alvállalkozókból tevődik össze. Az építőmesteri munkákat a nagy gyakorlattal és szakértelemmel rendelkező szakembereink végzik, kiemelt figyelmet fordítva az egyéni kérések teljesítésére is.

Cégünk számokban

650+ Megépült családi ház
19+ év szakmai tapasztalat
50+ elhivatott munkatárs

Folyamatos fejlődés, innováció

A kezdeti lakásfelújításokat és kisebb családi ház kivitelezéseket napjainkra tőkeerős vállalkozást kívánó, széles körű szolgáltatások (tervezés, engedélyezési eljárás lebonyolítása, generálkivitelezés, hitelügyintézés stb.) váltották fel. Saját telephellyel, irodával, munkagépekkel és megbízható szakembergárdával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az egyéni családi házépítés mellett ingatlanberuházás keretében iker jellegű családi ház kivitelezést is folytatunk.

Fontosnak tartjuk, hogy nemcsak az ügyfelek, de a társ -és partnerszervezetek felé is aktív a kommunikációnk. Ennek egyik legfőbb záloga, folyamatosan fejlesztett informatikai hátterünk, melynek keretei között létrehoztuk frissülő fotógalériánkat. A minőséget nemcsak cégünk műszaki vezetői, hanem a beszállító partnerek szigorú követelményrendszere is garantálja ügyfeleink részére.

Minőségpolitikánk

Cégünk az évek tapasztalatait hasznosítva, jól átgondolt és kidolgozott rendszerek szerint végzi megbízásait, így érvényesülhet a jó építőipari tevékenység 3 legfontosabb ismérve:

Magas minőség
Magas minőség
Határidők betartása
Határidők betartása
Ügyfeleink bizalma
Ügyfeleink bizalma
Ügyfeleink véleménye

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.

Bisnode AAA minősítés

Ellenőrizzen le minket Bisnode.hu Európa legnagyobb cégminősítő hálózatán

Cégünk AAA minősítéssel rendelkezik a Bisnode cégminősítő vállalat adatai alapján. Ezt a pénzügyi biztonságot és stabilitást a cégek mindössze 0,63% tudja nyújtani.

Bisnode cégkereső
Kérdése van?

Személyes megkeresés esetén: 9011 Győr, Váci Mihály u. 60/a szám alatt érhet el minket.

Irányuljon az bármely olyan megoldandó műszaki problémájára, amelynek megoldásában segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámon:

+36 20 221 4439