Vélemények | Szimetrik Építőipari Kft.

Rólunk írták

Családi házat építeni megtiszteltetés és hatalmas felelősség is. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megbízóink a tervezéstől kezdve, a generálkivitelezésen át, egészen a hivatali ügyintézésig minden munkafolyamatunkkal elégedettek legyenek.

Vélemények

Egy velünk építtető, háromgyerekes tanárnő „Építkezik a család” címen blogban örökítette meg családi házuk felépítését. Telekválasztás, hitelügyintézés, tervezés, építkezés és közben a kisebb-nagyobb akadályok... Részletes beszámolóját képekkel illusztrálva mi is közzétesszük.

Tovább a blogra

Vélemények

Kiemelten fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége.
Felkerestük néhány ügyfelünket, akik így vélekedtek rólunk.

A Szimetrik Kft-t az ismeretségi körünkben tapasztalt pozitív vélemények alapján kerestük fel családi házunk felépítésével kapcsolatban, a velük való közös együttműködés a véleményeket teljes mértékben alátámasztotta. A kéréseinket az építkezés során maximálisan figyelembe vették, ahol szükséges volt, ott megoldási ötletekkel segítették a munkát.  Az egyes munkaszakaszokat az előre jelzett határidőig befejezték, és precízen kivitelezték. A munkálatokat jól képzett szakemberek felügyelték. Az eredménnyel maximálisan elégedettek vagyunk. A családi vállalkozást ajánlani tudjuk mindenkinek.

Bagarus Tamás és Zsuzsanna, Győrújbarát

Építőipari rémtörténeteket hallva félve indultunk neki az családi házunk építtetésének, de már a tervezési folyamat után sejtettük, hogy jól döntöttünk, amikor a Szimetrik csapatát választottuk. Pontosan az igényeink és lehetőségeink szerinti házat terveztek. Tudtuk, hogy mennyire fontos a jó terv, és ebben abszolút partner volt a Szimetrik saját tervezője. A generálkivitelezés gördülékenyen ment. Rengeteg adminisztrációt, szervezést levettek a vállunkról. Az egyes munkafolyamatok időre elkészültek. A házat és környezetét a megbeszéltek szerint tisztán, rendben kaptuk vissza. A később érkező szakemberek is meglepődnek a házunk precíz minőségén, hiszen nálunk a vízszintes tényleg vízszintes, derékszög tényleg derékszög. Utólag is jó döntésnek tartjuk, hogy a Szimetrik csapatát választottuk, bátran ajánljuk másoknak is őket.

Hári Zoltán, Mosonmagyaróvár

Családi házunk megépítéséhez kerestünk tervezőt és kivitelezőt a régióban, és több rokon is ajánlotta a Szimetrik Kft-t. Kérésünkre szívesen mutattak több épülőfélben lévő házat referenciaként, ami meggyőzött minket a választásban. A tervezési szakaszban sok hasznos tanácsot kaptunk a családias hangulatú egyeztetések alkalmával, és kreatív ötleteik segítségével készült el az igényeinknek megfelelő terv. A cég munkatársai a hivatali ügyintézésben is segítségünkre voltak (pl. CSOK-ügyintézés), tehermentesítve ezzel bennünket. Az építkezés időben elkezdődött és terv szerint haladt, minden fontos mérföldkő és döntési helyzet előtt időben tájékoztattak, hogy a szükséges döntéseket meg tudjuk hozni. Az átadás a vállalt határidő vége előtt másfél héttel megtörtént! A minőségre jó példa, hogy a konyhabútor beépítése során elismerően megjegyezték, milyen szép sima és sík felületűek a falak, és hogy a derékszögek valóban 90 fokosak.  Aki a mai gazdasági környezetben építkezni szeretne, annak ajánlom ezt a tapasztalt, bevált alvállalkozói rendszerrel dolgozó, a helyi települést jól ismerő, tökéletes szakmai ismeretekkel, szervezési készséggel és minden erőforrással rendelkező, minőséget mindig szem előtt tartó építő céget. Mindezen feltételeknek a Szimetrik maximálisan megfelel, nem mellesleg versenyképes áron, így bárkinek, aki építkezne, nyugodt szívvel ajánljuk őket!

Miletics László és Kerekes Mónika

2015. év végén, hosszas ingatlan keresgélés után, inkább a „saját tervezésű” házépítés mellett döntöttem, így kiküszöbölve a megannyi kompromisszumot, amit egy kész ház vásárlása esetén kellene megkötni. 2016 februárjában vásároltam meg a kiszemelt telket. A megálmodott ház építésével mindenképp generálkivitelezőt szerettem volna megbízni, aki az építkezést az elejétől a végéig egy kézben tartja, így a munkafolyamatok szervezése, anyagbeszerzés, szakemberek keresgélése (akik hitegetnek az időpontokkal) lekerül a vállamról. Információszerzés, jó és rossz tapasztalatok összegyűjtése és egy ismerős ajánlása után esett a választás Szimetrik Kft-re.  Már az első találkozáskor megnyugtató volt az a légkör, nyitottság, amivel fogadtak, mely mindvégig megmaradt. Itt ajánlották fel, hogy ha szeretném, a ház tervezését is vállalják, amit örömmel fogadtam. Pár egyeztetés után el is készült a végleges terv, melyen minden ott és akkora volt, ahogy elképzeltem. A tervezet szerint elkezdődött az építkezés, mely szakaszainak időpontjait végig sikerült tartani. A kivitelezés alatt folyamatosan egyeztettük a nagyobb lépéseket. Az építkezés zökkenőmentesen és problémamentesen zajlott, így a ház az ígért idő előtt átadásra került. Jó volt érezni, hogy fontos vagyok, és fontos, hogy elégedett legyek a végeredménnyel. Így utólag visszanézve, nagyon jó döntés volt saját tervezésű házat építtetnem, és ennek kivitelezésére a Szimetrik Kft-t választanom. Hálás vagyok a barátomnak, hogy őket ajánlotta, és szívből ajánlom őket én is.

Neuberger Attila

2018. áprilisban vettük át a házunkat a Szimetrik Kft-tól. Minden szempontból elégedettek vagyunk, és örülünk, hogy őket választottuk. Jó ár-érték arányban minőségi munkát végeztek, amit határidő előtt be is fejeztek. Előre ütemezve volt a kivitelezés finanszírozása is, így már az építkezés elején tudtunk a költségekkel kalkulálni. Saját szervezésben ezt sokkal nehezebb lett volna megoldani. Köszönjük szépen!

Tamaga Fanni

2011-ben építették a házam, a mai napig elégedett vagyok. Nincs és nem is volt semmi gond. A Szimetrik Építőipari Kft. munkatársai figyelmesek és segítőkészek, mindenkinek ajánlom!

Szajkó Éva

Sokáig keresgéltünk, miközben sok, számunkra túl drága árajánlatot kaptunk, el voltunk keseredve. Rátaláltunk a Szimetrik Építőipari Kft-re, akik korrekt árszabással elvállalták házunk megépítését. Nagyon örültünk, hogy rájuk találtunk, nekik köszönhetjük az otthonunkat!

Pekker Márton & Kocsis Ivett

Flottul és gyorsan zajlott az egész tervezési és építkezési folyamat, bármi merült fel menet közben, meg lehetett beszélni, rugalmasak voltak. Nem tudok rosszat mondani, mindenkinek ilyen építkezést kívánok!

Pék László & Pék Lászlóné

Elégedettek vagyunk, a végeredmény nekünk maximálisan megfelel!

Sághy Zsolt & Sághyné Marika

Elégedettek vagyunk, semmi gond nem merült fel sem akkor, sem azóta.

Juranovitz Attila & Juranovitz-Koncz Júlia

Korrekt volt az egész folyamat, az előre megbeszélt ár maradt mindvégig, nem voltak váratlan plusz költségek.

Vaderna Margit & László-Kókai Dénes

A Szimetrik Építőipari Kft. munkatársai rugalmasak voltak az egész folyamat alatt, gyorsan reagáltak az esetleges változásokra. Amit vállaltak, azt teljesítették. A határidőt olyannyira tartották, hogy még előbb be is fejezték a munkálatokat!

Fütty Boglárka Enikő & Nagy Csaba

Abszolút elégedett vagyok. A kommunikáció tökéletesen működött mindvégig, azonnal reagáltak a változásokra. Amit ki tudnék emelni a Szimetrik Építőipari Kft-vel kapcsolatban az a korrektség, mind emberi mind szakmai vonatkozásban.

Miletics Márton

Nekem csak jó tapasztalataim vannak a Szimetrik Építőipari Kft-vel kapcsolatban. Pontosak, korrektek mindenben, nincs okom panaszra!

Devecseri Anita

Mondhatjuk életünk legjobb döntése volt, hogy a Szimetrik Építőipari Kft-t választottuk. Flottul ment az egész folyamat, idő előtt végeztek a házunkkal. Stabil cég, precíz munkatársakkal és alvállalkozókkal. Több embernek ajánlottuk már és fogjuk is!

Pogács Renáta

Elégedett vagyok, határidőre elkészült a házam. Nagyon jó csapattal, precízen és pontosan készült mindvégig.

Horváth Árpád

Minden rendben zajlott, az ügyintézés is rugalmas volt. Jó hangulatú megbeszélésekre és kellemes, családi közegre emlékszem vissza.

Paróczi Gergely

Elégedett vagyok, amit vállaltak, teljesítették. Akkor és azóta sincs problémánk. Őszintén ajánlom másoknak is!

Bánfalvi Zoltán Péter

Elégedett vagyok, a Szimetrik Építőipari Kft. munkájával, mind a tervezés mind a kivitelezés tekintetében. Nagy pozitívumként tudom megemlíteni a garancia vállalását részükről. A tervezés folyamatában is rugalmasak voltak, mindig igyekeztek úgy formálni a dolgokat, hogy az ő szakmai és a mi személyes véleményünk találkozzon és együtt valósulhasson meg.

Dósa-Dénes Krisztina

Csak pozitív tapasztalatom van a vállalattal kapcsolatban, mindenhez rugalmasak álltak hozzá, mindenféle változtatást meg lehetett beszélni. Korrekt árkalkulációt kaptunk, amit mindvégig sikerült tartaniuk.

Dávid Szilvia

Mi maximálisan meg voltunk elégedve. Az elképzeléseink alapján készült a tervrajz, igyekeztek szakmai szemmel jó tanácsokat adni nekünk, mindenről lehetetett beszélni. Az egész folyamat alatt a mi igényeink voltak a fókuszban. Nem tömeggyártásban, hanem igazi odafigyeléssel készült a házunk. Előbb kész lett mint, hogy lejárt volna a határidő, aminek nagyon örültünk. Csak ajánlani tudjuk a Szimetriket!

Kecskés Eszter

Abszolút meg voltam elégedve mindennel. Fűtéskészen vettük át a házat, a későbbi munkások is nagyon dicsérték a kivitelezést és a kivitelezőt.

Sághy Tamás Zsolt

Időre elkészült a házunk, zökkenőmentesen, minden helyzetet rugalmasan megoldottak, meg vagyunk elégedve!

Szilágyiné Vitéz Katalin

Feleségemmel 2016-ban úgy döntöttünk, hogy a Szimetrik Épitőipari Kft-t bízzuk meg családiházunk kivitelezésével fűtéskész állapotig.
Már a tervezés elött pontos tájékoztatást kaptunk a munkafolyamatokról, mikor mi fog következni.
Sikeres tervezés után minden engedély birtokában indult a munka.
A kivitelezés során minden ütemterv szerint működött. Alap, szerelőszint, falak, födém, tető és az álom valósággá lett! Szerkezetileg elkészült a házunk!
Bárkinek szívesen ajánlom őket, ha megkeresnek, hogy ki építette a házunk

Élő Zsolt & Élőné Kerék Andrea

Hosszas megfontolás után döntöttünk úgy, hogy a többszintes lakásunk után, egy kisebb építésébe kezdünk. Ehhez kerestünk kivitelezőt. Mivel a családban már ismert volt a Szimetrik Kft neve, mint megbízható partner, ezért mi is őket választottuk, amit nem bántunk meg! Hasznos tanácsokkal segítettek bennünket, a szerződésben foglaltakat maradéktalanul teljesítették, mindvégig kiváló minőségű munkát végeztek, kitűnő szakemberi gárdával! Határidőre elkészült a házunk, azóta sem találtunk semmi kivetnivalót a munkájukban, a felhasznált anyagok minősége az általunk elvárt szintnek megfelelő! Azóta már több érdeklődőnek is ajánlottuk a céget, panaszt meg nem hallottunk róluk!

Gyimesiné Patonai Mária

Teljes mértékben meg voltunk elégedve. Határidőket mindig betartva dolgoztak, nagyon örültünk a végeredménynek.

Járóka Tamás & Szabó Barbara

A Szimetrik Kft. nagyon megbízható cég, és az építkezés alatt minden rendben ment, minden úgy történt ahogy szerettük volna.

Jéger Balázsné & Jéger Balázs

Összességében nagyon elégedettek vagyunk. A Szimetrik Kft-től teljeskörű támogatást kaptunk a tervezéstől kezdve az építkezés befejezéséig, ami minden részletében rendben, határidőre elkészült. Nagyon szeretjük az otthonunkat. Modern, energiatakarékos, nem változtatnánk rajta semmit. Teljesen azt kaptuk, amit vártunk, határidőre pontosan úgy készült el a házunk, ahogy szerettük volna.

Majlinger Tamás & Majlingerné Tóth Anita

A Szimetrik Kft-re véletlenül bukkantunk rá az interneten a férjemmel, amikor
kerestük kire bízhatnánk első közös otthonunk felépítését. A személyes megbeszéléseknél a családias légkör, a papírmunkáknál a hozzáértés, az építkezés alatt az építőipari szakértelem csak is pozitív benyomással volt ránk.

Pethőné Bogár Ágnes & Pethő László

A házunkat Önök 2016-ban építették, a használt anyagok, valamint a foglalkoztatott alvállalkozók is pontosan, szépen végezték a rájuk bízott feladatot. A határidők, valamint az elvégzett munka is dícsérendő. Önök készségesen feleltek a kérdéseimre, esetleges módosításaim felé nyitottak voltak. Összességében legalább 3 ismerősömnek ajánlottam Önöket, a jól elvégzett munkájuk miatt.

Tóth Ákos

A tervezéstől egészen a kivitelezésig, a hitelügyintézésen át profi szakemberek segítettek minket. A határidőket betartva, rejtett és váratlan költségek nélkül sikerült egy tökéletes otthont kapnunk a Szimetrik Kft-től. Olajozott gépezetként működött a családi vállalkozás, szinte már mi is családtaggá váltunk. Kedves, empatikus és célorientált emberekkel lettünk gazdagabbak az építkezés során, akik segítettek minket az éppen aktuális törvényi szabályozások betartásában is. Biztosak lehettünk benne, hogy velük az építkezésünk sikerre van ítélve.

Fedornyák Bernadett & Fedornyák Iván

Nekem csak jó tapasztalataim vannak a Szimetrik Építőipari Kft-vel kapcsolatban. 2011-ben építették a házam, a mai napig elégedett vagyok.

Descamps Mária & Koncz Lucian

Az első megbeszéléstől kezdve, a fűtéskész állapot átadásáig maximálisan megvoltam/vagyok elégedve az Önök munkájával, mert:
- kedvesek, készségesek, "vásárló" barátok
- minden kérdésünkre kielégítő választ kaptunk
- gyorsan reagáltak az általunk kért kisebb változásokra, változtatásokra
- minden igényt kielégítő szellemi tőkével, tapasztalattal rendelkeznek
- gyors ügyintézés
- gyors és precíz kivitelezés

Buza István

Szimetrik Kft. 2016-ban építette a házunkat, alaptól kulcsrakész állapotig. Tervezéstől az utolsó tégláig maximálisan elégedettek vagyunk! Bárki kérdezi, csak a Szimetrik Kft-t ajánljuk. A minőség és a határidő együttes betartása jellemezte végig az építkezést. 3 éve éljük mindennapjainkat gyermekeinkkel az elkészült házban és minden nap örömünket leljük benne. Előfordult (2 év elteltével!), hogy észrevettem egy kis hibát. Egy e-mail és egy telefon, majd pár nap elteltével a javítás hibátlanul elkészült! Nem ismerek olyan vállalkozást, aki a garanciális dolgokat is ilyen profin, emberi hozzáállással és segítőkészen kezeli!
Mondanánk, hogy ha újra építkeznénk, akkor is újra a Szimetrik Kft-t választanánk, de ez a ház annyira jól sikerült, hogy nem tervezünk következőt.... Egyelőre :)

Tóthné Balogh Nikolett & Tóth Gábor

Abszolút laikusként álltunk az építkezéshez. De később bebizonyosodott, hogy jó döntés volt Önöket választani. Mindenről tájékoztattak mindent elmagyaráztak. Az e-naplóban folyamatosan nyomon követhettük, hogy melyik munka fázis következik mikor és ki a felelőse. Minden munka elkészült időre. Azóta volt két garanciális javítás anyaghibából adódóan, amit szó nélkül rövid határidőn belül kijavítottak.
Teljes mértékben meg voltunk elégedve Önökkel. Ha valaki ilyen témakörben érdeklődik önöket ajánljuk.

Vödrös Lilla Anna & Móré Zoltán

Nagyon elégedettek voltunk a Szimetrik Kft. munkájával. Családias légkör, kedves emberek. Nagyon segítőkészek voltak. Maximális felkészültség jellemezte őket, mind az építőipari szakmában, mind pedig jogi vonatkozásban (az aktuális építőipari jogszabályok tekintetében). A felmerülő problémákat gördülékenyen megoldották. Profi tervezés és kivitelezés volt az első tollvonástól az utolsó villanykapcsolóig. Az építkezés során mindenről tájékoztattak bennünket és végig bevontak bennünket a folyamatba. Örülünk, hogy Őket választottuk, nem bántuk meg. Nagyon szeretjük az Otthonunkat, köszönjük!

Viszket Erna & Firisz Ákos

A cégre először az interneten találtunk rá és nagyon meggyőzőek voltak az ott található referenciák, illetve a honlapon megtalálható információk részletes leírása is pozitív benyomást keltett. Utólag kiderült az ismeretségi körben is többen a Szimetrik Kft-vel építkeztek. Számunkra nagyon pozitív volt, hogy az építkezés során a különböző fázisok előtt mindig részletesen átbeszéltük az elképzeléseinket és a Szimetrik Kft. Szakemberei legjobb tudásukkal segítették döntéseinket. A kivitelezés során minden a megbeszéltek szerint, többnyire még a határidő előtt elkészült, így maximálisan elégedettek vagyunk a Szimetrik Kft-vel. Ezúton is szeretnénk megköszönni Önöknek a csodálatos otthonunkat. Ma sem döntenénk másképp.

Talpai Mária & Remport Árpád

2016 első napjaiban döntöttünk úgy, hogy a Szimetrik Kft.-t bízzuk meg házunk építésével.
Jól ismertük őket, hiszen nagyon jó hírnevük van Győrszentivánon és a környéken. Már a legelső, „nulladik” beszélgetésektől fogva, a tervezés során is teljesen korrekten, világosan, minden részletre kiterjedő tájékoztatást kaptunk. Marika néni, Gergő, és Péter sok jó ötlettel, tanáccsal láttak el minket. A hivatali, banki ügyintézések során pedig Zsuzsától kaptuk a legnagyobb segítséget. Az építkezés alatt is rendben ment minden, a munkálatok az ütemezés szerint zajlottak, probléma mentesen. A gépészeti, villanyszerelési, illetve a festési, burkolási munkálatokat jól felkészült, profi csapatok végzik, minden apró kérésre, kívánságra odafigyelve. Kulcsrakész kivitelezést kértünk, ami szintén nagyon jó döntésnek bizonyult. A ház határidő előtt elkészült, minőségi vagy bármilyen probléma nélkül. Garanciális, vagy garancián kívüli javításra ezidáig nem volt szükség.
Immáron harmadik éve élünk az elkészült házban, nap mint nap örömünket leljük benne. Nagy megnyugvást jelent hazajönni, egy-egy nehezebb nap után.
Köszönjük Szimetrik Kft.!

Király-Szirmai Edit & Király András

Elégedettek vagyunk, jó kommunikáció, együttműködés, pontosság, és határidő betartása jellemezte az építkezést.

Tóth-Sárközi Laura

Összességében megvoltunk elégedve a Szimetrik Építőipari Kft-vel. Pontosak és precízek az építkezés során, ezért is választottuk őket.

Paluska Sándor

Minden rendben volt, most is minden rendben van. 2018. június közepén vettük át a házat fűtéskész állapotban és 2018. szeptemberében költöztünk be. Igazából most már lassan 2 éve itt lakunk.

Prevics Attila

Nem volt az olyan régen, abszolút korrektül zajlott, határidőre, elvárásainknak megfelelően. Minimális eltérések voltak, amit azonnal korrigáltak, illetve még utána is visszajött munkatársuk, ha esetleg valami beállítási vagy egyéb szakmai gondunk volt, tehát megfelelő szolgáltatást nyújtottak, illetve az ár az a megállapodottak szerint volt, amit nagyjából elgondoltunk, az be is jött, tehát így minden kellemetlen meglepetés nélkül. Úgy, hogy azt gondolom, most már itt lakunk 2 éve, hogy minden oké. Semmi kellemetlen meglepetés, komplex szolgáltatás volt, tehát ár-érték arányban abszolút megfelelt, illetve még az építkezés vége után is kaptunk szakmai segítségnyújtást, mikor arról volt szó, elég gyorsan.

Szekendy Krisztián

A feleségem a neten olvasta, hogy győri kivitelező, mert mi Bábolnára építkeztünk. Én akkor hallottam Önökről először, de maximálisan meg voltunk elégedve. Olyannyira, hogy még 2 ismerősnek mondtam utána, és ők is Önökkel építettek.
Szerintem egy nagyon jó cég, tőkeerős, gyors, pontos, a munka minden folyamata tökéletes kivitelezésben készült, kedvesek, és tényleg éreztetik, hogy a vevő az abszolút első. Minden munkafolyamat profi munka. Ha most csináltatnánk, megint oda mennénk.

Szokolai Judit & Szakács Dénes

Pontos, az adott építési telek adottságaihoz igazított precíz tervezés és költségvetés (utóbbihoz tartják is magukat, nincsenek rejtett költségek és a végén annyit kell fizetni, amennyi a szerződésben áll). A tervezés során felhívják a figyelmet azokra a lehetséges problémaforrásokra és buktatókra, amelyekre egy "első házas" véletlenül sem gondolna, de később megkeserítené az életét. Külön felügyelet nélkül is megfelelő munkavégzés (a vezetőtől a kőművesig bezárólag tudják, hogy a jó munkából eredő jó hírük a legjobb reklámjuk, ami a biztos megélhetésük záloga is egyben). Az építkezés alatt jórészt rajtuk kívülálló problémák elhárítását gyorsan, velünk egyeztetve végezték. Összességében azt hiszem mindent elmond, hogy a kivitelezés határidőre történt, nem haraggal/pereskedve váltunk el és azóta (másfél éve) sem volt szükség semmilyen garanciális probléma orvoslására, mert minden olyan lett és úgy működik, amilyennek ígérték.

Tóközi Imre

Alapvetően elégedettek vagyunk a Szimetrik szolgáltatásaival. Határidőre elkészült minden és 3,5 év távlatából úgy tűnik, hogy a minőség is megfelelő. Úgy gondoljuk, hogy ár/érték arányban jó döntés volt a Szimetrik, ajánljuk másnak is.

Kedves Szimetrik! Látom ezeket a "rólunk mondták" posztokat a Facebookon. Mi is Önökkel építkeztünk - Jégmadár utca, Győr. Az jutott eszembe a posztok kapcsán, egészen röviden, hogy (felőlem mehet is "rólunk mondták" posztba): "6 éve a Szimetrikkel építkeztünk Győrben, azóta is abban a házban lakunk. A következő építkezésünkhöz nem fogunk árajánlatokat bekérni senkitől, csak simán megkérjük a Szimetriket, hogy azt is ők építsék fel." Ennyi! És ezt őszintén is mondom. Köszönjük a 6 évvel ezelőtti fantasztikus munkát! Minden jót.

Dúcz András

Teljesen elégedettek vagyunk, minden problémát gyorsan és gördülékenyen oldottak meg. Alvállalkozókkal volt egy-két tisztasági probléma, de egyébként szakmailag nem volt gond velük sem.

Ács Viktor

100% - ig elégedettek voltunk és vagyunk a Szimetrikkel, egyetlen negatívumot se tudnék említeni. Minden a tervek szerint, precízen lett elkészítve, tartva a határidőket.

Bálint József

Mindennel maximálisan meg vagyok elégedve az évek folyamán egyetlen hiba sem jelentkezett. Minden úgy volt megtervezve és kivitelezve, ahogy az előtte meg lett beszélve. Több ismerősömnek ajánlottam a céget, azóta hárman igénybe vették a Szimetrik szolgáltatásait, ebből 2 a szomszédságban van.

Csajbók Károly

Habár a Szimetriket csak a tervezési fázisba vontuk be, az ő részüket tökéletesen elvégezték. Egyszer sem kellett módosítani és minden tisztán érthető volt a később érkező kivitelező cég számára is.

Csehi Dániel

Maximálisan meg vagyok elégedve a Szimetrikkel, el sem tudtam képzelni, hogy egy ilyen bonyolult és összetett feladat ilyen simán és akadálymentesen tud lezajlani. Minden építkezés előtt álló ismerősömnek ajánlom. Ha 10-es skálán kellene pontoznom, 12-t adnék.

Cseszneki István

Csak terveztettünk a Szimetrikkel, de a megemelkedett árak miatt a kivitelezésre nem került sor, viszont ami a tervezést és a felmérést illeti, a Szimetrik gyorsan és pontosan előállt minden előre megrendelt tervvel.

Dr. Sebők Zoltán

Mindennel maximálisan elégedett vagyok, rengeteget segített, hogy a Szimetrik segített az adminisztratív munka és egyéb engedélykérések lebonyolításában is. Az esetlegesen fellépő problémákat pedig a szerződésben leírtak alapján garanciálisan kijavították.

Fehér Péter

Teljesen meg vagyok elégedve a Szimetrikkel, mint építőipari cég, minden barátomnak merem ajánlani, mert nálam tökéletes és precíz munkát végeztek úgy, hogy a szigorú határidők ellenére is az átadás egy napot sem csúszott.

Garai Vilmos

Teljesen meg vagyok elégedve a Szimetrikkel! Ha ki kellene emelnem egy pozitívumot, akkor az az lenne, hogy a legutolsó forintig költségpontosak voltak, az összeg, amit szerződéskötéskor megállapítottak az építkezés végére sem változott.

Fraknói Pál

Mindennel meg voltam elégedve, a határidők és az költségek mindkét fázisban eleget tettek a szerződéseknek.

Gyarmati János

Gyorsan és precízen végezték el az elvállalt munkát. Külön kiemelendő, hogy az esetleges változtatásokat, melyeket a kivitelezés folyamán találtunk ki, meg lettek beszélve és az alapján lett megépítve is.

Hajtó Csaba

Meg voltam elégedve a Szimetrik teljesítményével, nagyon rugalmas és pontos, munkájára igényes cég, ajánlottam az ismerőseimnek is.

Horváth Csaba

Mindennel meg voltam / vagyok elégedve, nem jött elő semmilyen probléma az évek alatt.
Külön pozitívum, hogy a kulcsokat a határidő lejárta előtt 1 hónappal megkaptuk, továbbá olyan szinten egyezett a tervezett összeg a valós költségekkel, hogy egy forinttal sem lett se több, se kevesebb a végösszeg. Ajánlottam a barátaimnak is, akik szintén építkezés előtt állnak.

Kolman Zoltán

A vártnál hamarabb kész lett az épület, ami már önmagában is nagyon pozitív, de emellett költségpontosan és gördülékenyen ment a munka. Teljesen elégedett vagyok a Szimetrikkel.

Kovács Szabolcs

Öröm volt a Szimetrikkel dolgozni, minden terhet levettek a vállamról és az építkezés könnyedén, akadálymentesen zajlott le. Nem alakultak ki rejtett, nem várt költségek és a határidőn belül lett kész.

Kovács Tamás

Összességében meg voltunk elégedve, a tervezés és a kivitelezés gyors volt és akadálymentes. A szakemberek, akikkel találkoztunk, mindig segítőkészek és munkájukra igényesek voltak.

Luif Tamás

Nem volt probléma a tervezés alatt, egy-két félreértés volt a kivitelezés folyamán, de azokat meg tudtuk beszélni és sikerült az építkezést befejezni a határidő előtt, ami nagyon jól jött abban az időben.

Ladiszlaidesz Péter

Elégedett voltam mindennel, nagy jól szervezett volt a tervezéstől a kivitelezés utolsó napjáig minden. Több ismerősömnek is ajánlottam azóta a Szimetriket. Külön érdekes sztori, hogy van az a lábtörlő, amit a Szimetriktől kaptunk ajándékba. Nos, amikor kijöttek valamilyen használatba vételi engedélyt kivizsgálni, a szakemberek ahogy meglátták a szimetrikes lábtörlőt, egyből mondták, hogy: „Na itt se lesz dolgunk ma, az ilyen házaknál nem szokott gond lenni!”.

Meizner Ibolya

Kis csúszás ugyan volt a határidőkkel, de szerintem ez az alvállalkozók hibája volt, hiszen a Szimetrik a saját embereivel csak fűtéskészig csinálta, a befejező munkálatokat mással csináltatták. Egyébként minden működik, semmivel sincs problémánk

Mészáros Zoltán

Elváráson felül teljesített a Szimetrik, gyorsak voltak és precízek. A Szimetriknek ugyan sikerült 1,5 hónappal megelőzni a határidőt, amit sajnos az alvállalkozók és befejező munkások el is tapsoltak, szóval a határidőt épphogy csak nem léptük át, amikor beköltözhettünk.

Módos Ádám

Pontos és szép munkát végeztek mind a kettő fázisban, minden olyan problémát kijavítottak, amire garanciát vállaltak, akár évek távlatában is. Ajánlottam barátaimnak és családtagjaimnak is.

Németh Vilmos

Mindennel meg voltunk elégedve a kivitelezés folyamán is és azóta is, nem jött elő semmilyen hiba a 2,5 év alatt, amióta itt lakunk a családommal.

Polcsák Balázs

Rendben volt minden, minimális csúszás volt az átadásnál, de ezt kompenzálta az, hogy mindig lehetett számítani a cég segítőkészségére.

Poór Szabolcs

Szép és gyors munkát végeztek, az irodai megbeszélések gördülékenyek voltak és gyorsan jutottunk az 1-ről a 2-re. Más barátaimnak is ajánlottam a Szimetriket, akik közül már ketten igénybe vették a szolgáltatásaikat.

Pesztenlehrer Zsolt

A Szimetrik csak a tervezési fázisban vett részt, de azt úgy, hogy a kivitelező cég egyetlen egyszer sem reklamált félreértés vagy érthetetlen tervrajz miatt. Ami a terven volt, az úgy lett elkészítve a valóságban is.

Sághi Miklós

Elégedett voltam mindennel, különösképpen azzal, hogy gyorsan kész lett a ház úgy, hogy az nem ment a minőség rovására. A költségek nem változtak, és a határidő lejárta előtt bő két héttel megkaptuk a kulcsokat.

Szabó János

Nem volt semmi probléma az ház felépítése során, amiben megegyeztünk a szerződésben. Azt kaptuk, úgy, ahogy előtte megbeszéltük, és akkor, amikorra meg volt beszélve. Meglepően sok terhet levettek a vállamról azzal, hogy minden papírmunkával kapcsolatos tudnivalót közöltek velem, telefonszámot adtak minden hivatalhoz, nekem csak el kellett mennem és aláírnom ezt-azt.

Tudós Attila

Meg voltam elégedve a Szimetrikkel, minden a tervek szerint zajlott, a határidő lejárta előtt én és a családom már be tudtunk költözni. Semmit nem tudnék negatívumként említeni még így 2,5 év távlatában sem.

Unti István

Nem tudok rosszat mondani, mindennel meg voltam elégedve. Teljes mértékben a határidők és a költségek úgy alakultak, ahogy azok le voltak beszélve, nem ért semmi sem váratlanul.

Vass Tibor

Nagyon jó döntés volt megbízni a Szimetriket ezzel a feladattal, a határidőt betartották, a költségek igazodtak az előre megbeszéltekkel, és minőségi, szép munkát végeztek. Minden barátomnak és ismerősömnek bátran merem ajánlani a céget. Külön szeretném megköszönni a Gergőnek, hogy ilyen segítőkész és talpraesett volt.

Zsebedics Gyula

A Szimetrik egy olyan cég, akikre bármikor rábíznék mindenféle építőipari munkát. Szép és gyors munkát végeztek, átlagos piaci áron. A kivitelezés költségpontos volt és a szigorú határidőket is sikerült betartani. Kicsit átláthatatlan volt az EXCEL-fájl, amit adtak, de ez nem a világ vége. Külön kiemelni való pozitívum az, hogy mindig megelőlegezték a munka és anyagdíjat, vagyis lehetőségem volt rá, hogy csak akkor fizessek egy adott munkáért, ha annak a végeredményével meg voltam elégedve.

Bobály Károly

Maximálisan meg vagyok elégedve a Szimetrikkel. Az elejétől a végéig kézben tartották a kivitelezést és minden ebből adódó terhet levettek a vállamról. Teljes körű tájékoztatást kaptam minden engedéllyel és hivatalos dologgal kapcsolatban. Mindig rendelkezésre álltak, bármikor kereshettem őket vagy személyesen, vagy telefonon. Szép és gyors munkát végeztek, merem ajánlani mindenkinek, aki kivitelezésben gondolkozik.

Schuszter Róbert

Elégedettek vagyunk a Szimetrikkel, az egyetlen problémánk az azóta is csak az, hogy a kisszobában a radiátort nem lehet elzárni, nem tudjuk, hogy ez kinek a problémája még nem szóltunk róla a Szimetriknek. Egyébként minden fal tükörsima, függő és a sarkok is derékszögben vannak, külön dicséretet kaptak a kőművesek a bútorasztalostól, akivel a konyhabútort csináltattuk.

Tálos Ákos

Habár a Szimetrik az én házamat csak fűtéskész állapotig építette, attól függetlenül nagyon sok múlt rajtuk. A kivitelezés határidejének lejárta előtt 4 héttel átadták a munkaterületet a magánvállalkozóknak, akik így még több időt tudtak megspórolni nekünk, így aztán majdnem 1,5 hónappal hamarabb tudtunk beköltözni a vártnál. Szép és igényes munkát végeztek, mindig rend volt az építkezésen, soha nem kellett külön szólnom, hogy szedjék össze a törmeléket vagy szemetet. Példamutató volt a munkások szakértelme és munkához való hozzáállásuk. Egyik barátomnak is ajánlottam, akik azóta szintén igénybe vették a Szimetrik szolgáltatásait.

Wolfram András

Nagyon jó döntés volt a Szimetriket megbízni a kivitelezéssel. Örülök neki, hogy végül a kulcsrakész program mellett döntöttünk, mert sokkal hamarabb kész lett, mint vártuk és kevesebb odafigyelést igényelt a mi oldalunkról. Merem ajánlani mindenkinek, aki családi ház építésében gondolkodik.

Boros Zsolt

A Szimetrikről akkoriban azt hallottam, hogy egy rugalmas és precíz cég, és amikor sikerült belevágnunk a családi házunk építésébe, egyértelműen őket bíztuk meg a feladattal. Rugalmasak voltak, a határidők és a költségek a szerződés szerint alakultak nem történt semmi váratlan... azóta sem.

Balog Norbertné

A Szimetrik szolgáltatásait csak a tervezési fázisban vettem igénybe. A tervek (mint utólag kiderült) mind egytől – egyig érthetők és hibátlanok voltak. A kivitelezés minden fázisát más és más vállalkozókkal csináltattam meg, és egyik sem panaszkodott a tervek miatt. Külön köszönet jár érte Ádámnak.

Czér Gergely

Mivel javarészt hitelből épült a ház, így egy olyan kivitelezőre volt szükségem, aki tudja kezelni az esetleges banki átutalásokból adódó csúszásokat, késedelmeket. Az ismerőseim ajánlották nekem a Szimetriket, mert náluk is gyors és precíz munkát végeztek.

Farkas Gábor

Elégedett vagyok a Szimetrikkel. Az ismerőseim egy gyors, pontos és rugalmas cégnek írták le őket, és ez be is bizonyosodott. Nagyon nagy pozitívum volt, hogy előre finanszíroztak mindent és nem zavarta őket a banki hitelek esetleges késése. A határidőket sikerült tartaniuk, majdnem egy hónappal hamarabb kaptam a kulcsokat a kezembe.

Fehér Miklós

Minden szuper volt, nem voltak csúszások vagy váratlan költségek sem. Minden a tervek és a szerződés szerint zajlott le. Azóta is ajánlom az ismerőseimnek.

Horváth Attila

Maximálisan elégedett vagyok a Szimetrikkel és a munkájukkal is, immár lassan 4 éve áll a ház, de nem jött elő semmilyen kivitelezési hiba. Kellően rugalmasak voltak, amikor pénzügyekről volt szó és tudták tartani a szűkös határidőket is. Több mint egy hónappal hamarabb költöztünk be a vártnál.

Horváth Márk

A Szimetriket csak a tervezési fázisba vontuk be, de amilyen kis részt vettek ki az épületből, olyan nagy köszönet jár érte. Nem volt semmi probléma a tervekkel minden vállalkozó, aki dolgozott a házon maximálisan elégedett volt a tervek minőségével. Minden érthető volt, szépen és gondosan lettek megrajzolva, valamint feliratozva. Egyetlen telefonhívást sem kellett intézünk az ügyben, hogy valamit nem tudunk leolvasni, vagy valami nem világos.

Horváth Róbert

Nem gondoltam volna, hogy egy közel egy éves építkezés ilyen zökkenőmentesen tud lezajlani. Minden (és a mindent azt szó szerint értem ) munkafolyamat úgy készült el, hogy esztétikai vagy szakmai hibák azóta sem jöttek elő. A határidőket mindig tartották ugyanúgy, ahogy a költségeket is. Teljes körű tájékoztatást kaptam arról, hogy hova menjek és kit keressek, milyen telefonszámon egy adott engedély esetében. Bármilyen kérdésem volt, mindig tudtunk érdemi konzultációt tartani Kokas Tamásékkal. Érvényesíthető garanciát vállaltak a házra, ami éppen most volt aktuális, mert a tetőn történt beázás és a kijavítása között alig telt el egy hét úgy, hogy a családi ház 2017-ben épült és most 2021 vége felé járunk. Bátran ajánlottam az ismerőseimnek, akik közül már hárman is igénybe vették a Szimetrik szolgáltatásait.

Karácsony Kálmán

Sok építőipari céggel és vállalkozóval dolgoztam már, de a Szimetrik a top 3-ban benne van. Ilyen korrekt és precíz céget nagyon ritkán lát az ember. Több éves szakmai és üzleti tapasztalatuk miatt tudják, hogy hogyan kell bánni az ügyféllel. Mindenről tájékoztattak, hogy milyen engedélyeket és hol kell beszerezni. A házon szép és gyors munkát végeztek, és az ár sem volt horribilis összeg. Külön pozitívum volt, hogy mindig rendelkezésemre álltak és bármikor tudtam konzultálni velük vagy személyesen vagy telefonon. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy egy nagy és profitorientált céggel egyeztetek, akiket hidegen hagynak az ügyfél személyes igényei vagy problémái.

Kertics László

Pontos, szép és gyors munkát végeztek. Utólag sajnálom, hogy nem kulcsrakész kivitelezésben állapodtunk meg, hiszen egy kézben tartva gyorsabb lett volna, de így sem lehet panaszom a többi vállalkozóra sem. A határidőket tartották, kb. 2 héttel hamarabb adhattam át a terepet a magánvállalkozónak felmérésre, mint ahogy reméltem.

Albrecht Kornél

Abszolút pozitív élmény volt együtt dolgozni a Szimetrikkel, mindig a helyzet magaslatán voltak, soha nem voltak gyengébb hetek vagy hónapok... minden reggel megérkezett a szokásos brigád és egész nap a házon dolgoztak becsületesen. Ennek a végeredménye egy szép és esztétikus családi ház lett, ami ráadásul hamar is kész lett. Teljesen őszintén ajánlottam és ajánlom a mai napig az ismerőseimnek.

Koreny Géza

A mi épületünket a Szimetrik csak szerkezetkész állapotig építette, ami igaz, hogy csak 3 hónapot vett igénybe, de az a három hónap eredményes volt, minden teherhordó és válaszfal függőben volt a sarkok derékszögben voltak, a tető nem ázott be azóta sem, a nyílászárók tökéletesen működnek, egyik sem szorul vagy ereszkedett meg. Összességében egy nagyon korrekt cég. Nem tudom, hogy ez a fajta precizitás a munkások érdeme, vagy az építésvezetőé, aki odafigyelt mindenre és minden apró munkafolyamatot a kezében tartott, de a ház elkészült, én pedig elégedett voltam / vagyok.

Kotrics Tamás

Minden rendben volt az építkezés ideje alatt. A munkások és a főnökök is tették a dolgukat, a befejező munkálatokat magánvállalkozókkal csináltattam, de tőlük sem érkezett panasz, hogy az előző szakik elrontottak volna valamit.

Kovács Péter

Az építkezés folyamán minden rendben volt, mindig rendezett és higiénikus munkaterület fogadott, amikor kimentem az építési területre. Minden szakmunka egytől – egyig kifogástalan munkát adott ki a keze közül. Az egyetlen kakukktojás az épületgépészet volt, de azt már félig Szimetrikes segítséggel félig pedig saját kezűleg sikerült orvosolni, így hát minden jó ha a vége jó. Bátran merem ajánlani a barátaimnak és ismerőseimnek.

Mácsár Imre

Teljes mértékben elégedett vagyok a Szimetrikkel. Az én családi házamat csak fűtéskész állapotig építették, de ahhoz képest, hogy szorított az idő és a banki átutalással is voltak kisebb – nagyobb gondok, nagyon szép és gyors munkát végeztek. Mindig rendben volt az udvar és a ház területe is, egyszer sem kellett szemétkupacokat kerülgetni, vagy rendet tennem a telkemen.

Neuberger Péter

Amikor aláírtam a szerződést a Szimetrikkel, akkor megállapodtunk egy kulcsrakész családi házban, amibe már csak beköltözni kell. Nos, ez így is lett, a kulcsokat a határidő lejárta előtt majdnem egy hónnappal megkaptuk és a CSOK - os pénzügyi dolgokat is rugalmasan kezelték. Örülök, hogy a 4 év alatt esetlegesen előkerülő hibákat javították és érvényesíthettem a garanciát, amit aláírtunk. Minden ismerősömnek merem ajánlani a céget.

Tóth Máté

Meg voltam elégedve a Szimetrikkel, minden készen lett időben. Az építkezés befejezésekor annyit kellett fizetnem, amennyiben előzetesen megállapodtunk. Ha alakult is ki plusz költség, akkor csak azért, mert mi változtattunk meg valamit a terven.

Ábrahám János

A Szimetrikkel teljes mértékben meg voltam elégedve, azt a minőséget kaptam, amit szerettem volna. Nagyon rugalmasan kezelték a pénzügyeket is, nem kellett aggódnom amiatt, hogy esetleges fizetési csúszások miatt abbamarad az építkezés. Az, hogy a garancia nem üres beszéd volt, hanem ténylegesen érvényesíthető garanci,a hatalmas plusz pontnak számít nálam.

Bálint Péter

100%-ig meg voltam elégedve a Szimetrik munkájával. Bőven a határidők lejárta előtt kézhez kaptam a kulcsokat és nekiláthattunk a befejező beltéri munkálatoknak, ami azt eredményezte, hogy a házunkba majdnem egy hónappal hamarabb tudtunk beköltözni, mint amire számítottunk. Pénzügyileg semmi váratlan nem történt, annyiba került minden, mint amennyi le lett beszélve.

Baranyai Diána

Ha egy szóval kellene jellemeznem a tervezés és kivitelezés folyamatát, akkor az a „kiváló” lenne. Minden készen lett a határidők előtt, nem adódtak félreértések sem pénzügyileg, sem esztétikailag. Örülök, hogy egy ilyen összeszedett és precíz generálkivitelezőt sikerült találnom, akik egy kézben tartották a dolgokat, amíg épült a ház.

Bolla Hajnalka

Meg voltam elégedve a végeredménnyel. Minden készen lett időben és a később érkező magánvállalkozók nem panaszkodtak semmi miatt, hogy nem egyenes a beton vagy a fal nincs függőben, és mivel megfelelő munkaterületet adtam át nekik, hamar készen lettek és majdnem 2 hónappal előbb beköltözhettünk.

Bősze Kornél

A Szimetrik a tervezés és kivitelezés fázisai alatt is tudták tartani a szűkös határidőt és a költségek sem változtak az építkezés ideje alatt. A munka, amit elvégeztek nem hagyott maga után kívánnivalót az általam alkalmazott magánvállalkozók sem panaszkodtak az előzetes munkák minőségére, aminek nagyon örültem, mert hát egy szakember a másik szakember munkájával a legkritikusabb.

Csaplár Tamás

Mindennel elégedettek voltunk, nem voltak csúszások a határidőkkel és a költségek sem változtak a kivitelezés alatt. Örülök, hogy egy olyan céget bíztam meg az építkezéssel, akik több évnyi tapasztalattal rendelkeznek, mert volt egy két olyan probléma, amikre megoldást nem az iskolában tanultak, hanem a terepen szerzett kivitelezői tapasztalataik adtak.

Domboróczki Péter

Szépen és gyorsan dolgoztak, megfizethető áron és érvényesíthető garanciát vállaltak a házra. Nekem ennél több nem kellett, örülök, hogy a Szimetriket választottam.

Fischer Roland

Egy építkezéshez képest minden zökkenőmentesen zajlott le, külön köszönet jár érte az építésvezető kollégájuknak. Ha jellemeznem kellene a Szimetriket mint építőipari vállalatot, akkor azt mondanám, hogy egy olyan cégről van szó, ahol talpraesett, tapasztalt és gyakorlatias szakemberekkel építenek első osztályú családi házat, kedvező áron. Az átadás óta sem jöttek elő rejtett hibák, de ha elő is jönnének, biztos vagyok benne, hogy a garancia az én érdekemet szolgálná és becsületesen ki is javítanák.

Harazin János

Maximálisan meg voltam és vagyok is elégedve a Szimetrikkel mint építőipari cég. Minden készen lett a határidők előtt, rugalmasan kezelték az esetleges fizetési (bank miatt kialakult) csúszásokat. Nagyon örültem volna, ha el tudták volna vállalni a házamat úgy, hogy az kulcsrakész állapotban kerüljön ki a kezük közül, így azért jóval nehezebb volt, mert nekünk kellett futni az egyéni vállalkozók után, hogy van-e kedvük dolgozni nálunk stb. De mindent összevetve egy nagyon jól működő cég az önöké.

Kovács Gábor

Nem tudok rosszat mondani, minden úgy alakult ahogy elképzeltem, nem voltak csúszások és olyan költségek sem, amikre nem számítottunk volna. A házat ugyan magánvállalkozók fejezték be, de még ők is dicsérték a területet, amin dolgoztak. Minden alkalommal, amikor kimentem körbejárni az építkezést, rend fogadott a házon belül és a házon kívül is, nem kellett szemétkupacokon átmásznom, mert minden hulladékot rendesen tároltak és elszállítottak, ezt csak azért mondom, mert a szomszédok épületeinél még az átadás után is hetekig állt a félig teli konténer és szintén hónapokig fújta a szél a polisztirol golyócskákat.

Kovács László

Az én tetszésem azzal nyerte el a Szimetrik, hogy amikor az első megbeszélésen voltunk, én nem említettem meg egyikőjüknek sem, hogy kivitelezésben dolgozó építőmérnök vagyok, hanem teljesen laikusként viselkedtem. Pozitív csalódás volt az, hogy a Szimetrikes ügyvezetők és építésvezetők nem akartak esetleges anyagi hasznot húzni abból, hogy egy „laikus” ügyféllel tudnak együtt dolgozni. Minden munkafolyamat szakszerűen és gyorsan haladt, nem kellett panaszkodom egyszer sem a kivitelezés teljes ideje alatt. Az építkezésen mindig felkészült és rendes szakemberek dolgoztak, igényesek voltak mind a munkájukra, mind a munkakörnyezetükre. Nagy örömmel töltött el és tölt el a mai napig, hogy a Szimetriket bíztam meg otthonom megépítésével.

Kovács Péter

A Szimetrik egy korrekt és megbízható cég. Hamar végbement a kivitelezés, és rugalmasan álltak a pénzügyi dolgokhoz is. Maximálisan elégedettek voltunk az építkezés gyorsaságával és minőségével.

Matula Norbert

Teljes mértékben elégedett vagyok a Szimetrikkel, jó minőségű munkát végeztek és a határidőket is betartották, minden úgy került beépítésre ahogy az elő van írva. Ha egy mondattal kéne jellemeznem a kivitelezést akkor azt mondanám, hogy „Nem lettünk átejtve.”.

Máyer Dávid

Mindig nagy örömmel tölt el az, amikor hallom, ahogy a szomszédaim elégedetlenkednek, és hónapról hónapra hívják vissza a különböző szakembereket, hogy javítsák ki ezt vagy azt, vagy ez a cső ereszt, ez a lámpa nem működik stb. Míg nekem semmi ilyen problémám nincs, a házam idén lesz 2 éves, de még egyszer sem kellett szerszámot elővennie senkinek még az udvarban sem. Kicsit kellemetlenül is érzem magam, amikor mindenki a problémáiról beszélget, én meg nem tudok hozzászólni a témához. Egyébként az utcában csak én építkeztem a Szimetrikkel.

Kovacsics Zoltán

A Szimetrik egy olyan cég, akik tudják teljesíteni azt, amit elvállalnak. Több ismerősöm is igénybe vette már a szolgáltatásait, és egy esetről sem hallottam még, amiben csúsztak volna a határidőkkel vagy nagy mértékben változtattak volna a költségvetésen. Az én házamnál sem volt ez másképp, a munkafolyamatokat befejezték mielőtt lejártak volna az adott határidők, és a pénzügyi dolgokban is korrektek, valamint rugalmasak voltak. Szerintem ennél többet nem lehet elvárni egy építőipari cégtől, főleg a mai világban, ahol az idő hiánya a minőség rovására megy.

Mészáros Krisztián

Alapvetően meg vagyok elégedve a Szimetrik teljesítményével, nem történt semmi kellemetlen, ami egy közel fél éves kivitelezési folyamat alatt elég nagy dolog. Örülök, hogy a kivitelezést egy generálkivitelző cégre bíztam, mert így utólag belegondolva rengeteg idegeskedéstől és utánajárástól kíméltem meg magam azzal, hogy aláírtam a szerződést és részt vettem a megbeszéléseken.

Karner Ákos

Kitűnő munkát végeztek és kiemelkedően jó volt a cég logisztikája. Egyetlen csúszás sem volt a kivitelezés teljes ideje alatt. Az anyagrendelés is gördülékenyen ment, nem kellett kétszer, háromszor ugyanabból az anyagból rendelni, ami szintén a jó logisztikának és előkészítésnek az eredménye.

Mikolicz Zoltán

Meglepően nagy terhet vett le a vállaimról az, hogy generálkivitelezőt bíztunk meg a házunk felépítésével. A végeredmény egy igényesen megépített otthonos családi ház lett, az általam alkalmazott egyéni vállalkozók sem panaszkodtak semmire. Minden ismerősömnek merem ajánlani.

Miletics Marcell

Csak dicsérő szavaim lehetnek a Szimetrikkel kapcsolatban. Amit megígértek, azt be is tartották. Nem csúsztak ki a határidőből és a költségek sem lettek nagyobbak a vártnál. Külön pozitívum, hogy a COVID-19 időszak alatt is tudtak teljesíteni és nem állt le a munka. Azóta is minden barátomnak ajánlom.

Molnár Gábor

Meg voltam elégedve a Szimetrikkel, mindig pontos és szép munkát végeztek. Megfelelően tájékoztattak egy családi ház kivitelezéséről és annak minden papírmunkájáról is. Ez például rengeteg időt spórolt meg nekem, mivel nem nekem kellett minden ehhez kapcsolódó engedély után járnom, hanem elmondták, hova menjek és milyen ügyben stb.

Nagy Szabolcs

A Szimetrik egy olyan cég, akik (a mi házunknál legalábbis) igényes és gyors munkát tudnak végezni és mindezt olyan áron, ami egyáltalán nem mondható magasabbnak, mint az átlag. A határidőket sikerült betartani, és így én és a családom hamarabb be tudtunk költözni.

Nagy Zoltán

Teljesen meg vagyok elégedve a Szimetrik munkájával. Minden úgy alakult, ahogy szerettem volna és ahogy a szerződésben le volt írva. Az esetlegesen felmerülő problémákat a Szimetrik garanciálisan javította és rugalmasan kezelte. Nem volt probléma a határidők betartásával sem, minden egyes munkafolyamat napokkal hamarabb kész lett, mint amire számítottunk, így a végén jó 4 hetes előnyben voltunk, ami téli időszakban nem hátrány. Nagyon jó döntés volt a Szimetriket választanunk, mert nem egy 100%-ig profitorientált cég, akiket nem érdekel az ügyfél és a problémái, mindig a rendelkezésemre álltak, bármikor hívhattam őket és a megbeszélések is eredményesek voltak minden egyes alkalommal.

Natkai József

A Szimetriket megbízni a kivitelezéssel az egyik legjobb döntés, amit az építtető hozhat. A munka minősége kifogástalan volt és majdnem fél évvel hamarabb be tudtunk költözni az ingatlanba. Ez a fajta felkészültség és precizitás tapasztalataim szerint elég ritka a mai világban. Egyetlen egy darab negatívum sem történt a közel fél éves kivitelezés ideje alatt, ami egy ilyen összetett folyamat során nagyon nagy szó. A rokonaimnak is ajánlottam a céget és ők is igénybe vették a Szimetrik szolgáltatásait.

Németi – Kórosi Kálmán

Mindennel maximálisan elégedettek voltunk és vagyunk a mai napig. A tervezés fázisában (is) segítőkészek voltak és tudatták velünk, hogy mit hogyan lenne érdemes megvalósítani, vagyis nem rajtunk volt az egész felelősség laikusként, ami tapasztalatlan építtetőként előny. A kivitelezés ideje alatt minden rendben volt, az építkezés területén mindig rend volt és olyan szakemberek dolgoztak a házamon, akik munkájukra és környezetükre egyaránt igényesek voltak. A végeredmény egy otthonos és használható családi ház lett, amiben öröm lakni.

Pelyhe Szabolcs

Mivel javarészt kivitelezésben dolgozok, ezért hamar feltűnt volna, ha az általam megbízott vállalkozó próbál átejteni, de szerencsére erre nem került sor, mivel a Szimetrik egy komoly szakemberekből álló, jól összeszokott cég. A munkát hamar és precízen elvégezték, és az utánuk érkező magánvállalkozók sem emeltek ki hátráltató kivitelezési hibát.

Sajnovits Bálint János

Le a kalappal a Szimetrik előtt, én még ilyen segítőkész és precíz építőipari cégről nem hallottam. Mindenben segítettek a tervezés és ügyintézés folyamán. A kivitelezés hibátlanul sikeredett és 3 hónappal hamarabb beköltözhettünk. Rugalmasak voltak a pénzügyi problémákat illetően, esetleges banki csúszásoknál sem állt le az építkezés. Minden barátomnak merem ajánlani és mindig felajánlom nekik a saját házamat referenciaként.

Szabó Zoltán

Elégedett voltam a végeredménnyel, mert azt kaptam, amit megbeszéltünk, akkorra, amikorra megbeszéltük és annyiért, amennyiért megbeszéltük. Nem értek váratlan költségek vagy határidős csúszások, minden úgy alakult, ahogy elterveztem és ez nagyon megkönnyítette az életünket.

Szűcs László

Zökkenőmentes volt minden az elejétől kezdve a befejezésig. Mindenbe meg tudtunk egyezni, mindig mindent időben megkérdeztek tőlünk, amihez kellett a beleegyezésünk. Tökéletes volt minden a határidőkkel és a pénzügyekkel kapcsolatban is.

Tóth Zsolt

A Szimetriket az ismerőseim ajánlották nekünk, mivel az ő házuknál korrekt munkát végeztek. Sok utánajárás és kérdezősködés után döntöttünk a Szimetrik mellett és egyáltalán nem bántuk meg. A házunk gyorsan kész lett, és a végeredmény egy olyan épület lett, ami esztétikus és szakmailag is kifogásolhatatlan. A brigádok munkáját jól képzett és tapasztalt főnökség felügyelte a hét minden napján. Az egyébként kötetlen és jó hangulatú megbeszéléseken választ kaptam minden kérdésemre. Örülök, hogy ezt a céget bíztuk meg otthonunk megépítésével.

Vincze Viktor

Ha értékelnem kellene a Szimetrik-et akkor azt mondanám, hogy 10/10, voltak kisebb nagyobb problémák a ház építése során, de azt gyorsan orvosolta a cég.
A határidőket sikerült betartani és pénzügyileg is rugalmasan kezelték az esetlegesen előforduló csúszásokat. Bármikor hívhattam az építésvezetőt, ha kérdésem merült fel, ami elég sokszor előfordult laikusként. Összességében a Szimetrik egy olyan cég, akit bármikor mernék ajánlani másoknak is, az ügyféllel való bánásmódjuk korrekt és szakmailag sem hagynak maguk után kívánnivalót.

Vass Zoltán

Elégedettek vagyunk a Szimetrikkel mind pénzügyileg, mind szakmailag, precíz és gyors munkát végeztek a családi házunk építése folyamán. Nem volt probléma a vezetőséggel sem, mindenkivel nagyon jól szót lehetett érteni. A megbeszélések eredményesen zárultak és minden úgy került kialakításra, ahogy azokat előtte megbeszéltük. Mióta a házban élünk, egy komolyabb probléma merült fel, amit 3 munkanapon belül ki is javítottak a Szimetrik emberei. Nagyon nagy megkönnyebbülés volt az, hogy a garancia érvényesítése nem telt több időbe, mint egy telefonhívás.

Csupor Norbert

A tervezés és a kivitelezés is zökkenőmentesen zajlott le, nem alakult ki csúszás vagy nézeteltérés egyikünk között sem. Az építésvezető nagyon jól irányította ezt a meglehetősen összetett építkezést. A ház a határidő előtt készen lett, aminek nagyon tudtunk örülni, mert a későbbiekben kialakuló csúszásokkal sem futottunk ki az időből. Külön pozitívum az, hogy az építésvezető minden alkalommal megvizsgálta az elvégzett munka minőségét és ezzel garantálta nekünk azt, hogy minden úgy lesz megépítve ahogy annak lennie kell.

Farkas Ádám

A Szimetrik 100%-ig teljesítette a vele szemben támasztott elvárásaimat. A munkálatokkal a határidő előtt végeztek, aminek rendkívül tudtunk örülni, főleg ahhoz képest, amilyen vadnyugat van ma az építőiparban. A minőség több más külsős szakember szerint is első osztályú. A Tamás rendkívül figyelmes és segítőkész ahhoz képest, hogy mennyi mindenre kell figyelnie, egyszer sem mellőzte a telefonhívást és mindig érdemben tudtunk kommunikálni egymással. Mónika pedig külön dicséretet érdemel, amiért ilyen hamar, ilyen kényelmes és otthonos házat tervezett nekem és a családomnak. Egyszerűen zseniális, amit a Szimetrik tud nyújtani az ügyfélnek. Nagyon jó döntés volt őket megbízni életünk legnagyobb befektetésének a kivitelezésével.

Márton Imre

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.