Fedezze fel álomotthonát még mielőtt felépülne! - Családi házak építése Győrben és környékén | Szimetrik Építőipari Kft.

Fedezze fel álomotthonát még mielőtt felépülne!

3D virtuális séta kívül-belül

Ön is kíváncsi típus vagy csak egyszerűen szeretne biztosra menni, ha új családi háza építéséről van szó? Jó hírünk, hogy mintaterveink mostantól nemcsak kívülről, de belülről is körbejárhatók. Több mint 20 éve építünk minőségi téglaházakat ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe véve, haladva a trendekkel. Most újabb szintet léptünk. Lássuk a részleteket!

Folyamatosan törekszünk rá, hogy az építőipari szakértelmet, professzionalizmust, elhivatottságot és ügyfélközpontúságot a lehető legmagasabb szintre emeljük, ezért most büszkén mutatjuk be legújabb szolgáltatásunkat, a 360 fokos virtuális sétákat, amellyel leendő ügyfeleink betekintést nyerhetnek álmaik otthonába – akár már az első egyeztetésünk előtt is.

Miben segítenek a VR-séták?

Számoljon le a potya egyeztetésekkel, az esetleges félreértésekkel vagy a bizonytalansággal: konzultációnkon vagy akár otthona kényelmében is élvezheti lakásbemutatónkat. Tegyen velünk 3D sétát leendő otthonában, és szeressen bele az igaziba egy pillanat leforgása alatt!

Ilyen módon rengeteg időt és pénzt takaríthat meg, hiszen jóval hamarabb megtalálhatja azt az otthont, melyben elkezdheti vagy folytathatja az életét családjával. Látványterveinket nemcsak Ön, de gyermekei is könnyen értelmezhetik, így számukra is gördülékenyebbé tehető a költözés, a változás elfogadtatása.

Belső tereket bemutató VR-sétáink átláthatóan és informatívan segítik Önt az alaprajzválasztásban, és rávilágíthatnak olyan igényekre, melyekre azelőtt nem gondolt szempontként.

Ez az interaktív élmény valódi garanciát, egyedülálló lehetőséget is biztosít arra, hogy még építés előtt pontos képet kaphasson arról, hogyan is fog kinézni az otthona, mind belülről, mind kívülről.

Mi haladunk a korral

360 fokos VR-séták bevezetése tökéletesen illeszkedik az építőipari és technológiai trendekbe, ahol az ügyfelek igényeinek és kényelmének maximalizálása, valamint az innovatív megoldások iránti igény dominál. Ahogy az élet számos területén, úgy az építőiparban is egyre nagyobb teret hódít a digitalizáció, lehetővé téve a tervezési folyamatok, a projektmenedzsment és az ügyfélkapcsolatok újragondolását.

Számunkra fontos, hogy megkönnyítsük a döntéshozatali folyamatokat és egyben biztosítsuk a maximális megelégedettség érzését, hogy leendő otthona minden egyes részlete az Ön elképzeléseiknek megfelelően valósulhasson meg.

Fedezze fel álmai családi fészkét még a megépülése előtt, és lépjen velünk kapcsolatba, hogy megismerhesse új, élményalapú szolgáltatásunkat!

Hiteles tájékoztatás, érthető költségkalkuláció, stresszmentes építkezés, érvényesíthető garanciák – ez a Szimetrik.

Kapcsolat

Kapcsolat

A Szimetrik Építőipari Kft. számos vidéki CSOK-kal épített otthon tervezésének és kivitelezésének a tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére!

  • Tervezés
  • Teljes körű generálkivitelezés
  • Hitelügyintézés/biztosítás
  • Költségvetés készítés
  • Felelős műszaki vezetés
  • Hivatali ügyintézés
  • Energetikai tanúsítvány készítés

Keressen minket bizalommal!