Társadalmi felelősségvállalás | Szimetrik Építőipari Kft.

Társadalmi felelősségvállalás

Tervekből, valóság – a Szimetrikkel!

VIII. Tündér Tó Party támogatása

A Szimetrik Építőipari Kft. számára fontosak a helyi ügyek, tudjuk, hogy az életben mennyire meghatározó, hogy jó helyen és otthon érezzük magunkat. Pontosan ezért támogattuk idén is 100.000 forint felajánlással és animációs programmal a nagyszentpáli Tündér Tó Partyt. A szervezők ismét olyan rendezvényt álmodtak meg, amelyen felhőtlenül boldog lehetett a család minden tagja. Szerencsekerekes standunknál értékes és praktikus ajándékokkal gazdagodhattak kicsik és nagyok egyaránt. Köszönjük, hogy idén is részesei lehettünk az immár nyolcadik alkalommal megrendezett eseménynek!

A Győribaba Fesztivál kiemelt támogatói

Nem csupán falak, OTTHON! – így szól a Szimetrik Építőipari Kft. mottója, hiszen számunkra a családok biztonsága, a társadalmi felelősségvállalás, a példamutatás éppúgy kiemelt jelentőséggel bírnak, mint a megbízható és kiszámítható épülettervezés és generálkivitelezés, illetve a stresszmentesen felépült álomotthonukban elégedetten hátradőlő ügyfelek.

A vállalat elkötelezett a családok és a fiatalabb generációk pártfogása mellett. Mindig is szem előtt tartottuk a lokálpatrióta értékeket, ezért álltunk a IV. Győribaba Fesztivál mellé: a rendezvény ugyanis pont ezek fúziója, amelyet örömmel és büszkén támogattunk.

Jótékonyság motorosbarátokkal

A Szimetrik Építőipari Kft.-nél már szinte hagyomány, hogy a győrújbaráti Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztivál mellé áll, ezért természetesen támogatta a nemrégiben megrendezett XX., jubileumi rendezvényt is, amelynek teljes bevételét jótékony célra fordítják a szervezők.

A motorosbarátokat a borongós idő ellenére is jó hangulattal és különféle ajándékokkal vártuk, s sokakat már régi barátként köszönthettünk a standunknál.

Komfortosabbá tettük a Hild diákjainak mindennapjait

A lokálpatrióta értékek mellett elkötelezettek vagyunk a fiatal generáció támogatásában is, ezért 2023 márciusán háromszázezer forint értékű tárgyi adománnyal ajándékoztuk meg a Győri SZC Hild József Építőipari Technikumot, komfortosabbá téve ezzel a diákok mindennapjait. A felajánlásnak köszönhetően a tanulók ezentúl könnyedén megmelegíthetik ebédjüket, vagy hűtve tárolhatják ételeiket.

Számunkra nem csak az építkezések során, hanem az élet minden területén fontos, hogy az általunk elindított folyamatokat – egy kézben tartva – mindig végig vigyük, ezért az iskola közösségének nem volt gondja a beüzemeléssel kapcsolatos részletekre sem. Azt is vállaltuk, hogy beszereljük a minőségi mikrohullámú sütőket, a hűtőt és az ezek tárolására használható bútort.

VII. Jubileumi Tündér Tó Party támogatása

Idén, augusztus 20-án már hetedik alkalommal került megrendezésre a Tündér Tó Party, melyhez mi is szerettünk volna hozzájárulni. A nagyszentpáli családi napra szimetrikes standdal települtünk ki, szerencsekerekünket pedig kicsik és nagyok egyaránt örömmel pörgették. Apró ajándékainkból mindenkinek jutott: készültünk tollakkal, kulcstartókkal, gumicukorral, mindemellett pedig 100.000 forint felajánlással szponzoráltuk ezt a nagyszerű rendezvényt.

A Hild József Épitőipari Szakközépiskola diákjait támogattuk

Építőipari vállalkozásként kiemelten fontosnak tartjuk a minőségi szakemberképzést, így nem volt kérdés számunkra, hogy támogatjuk a Hild József Építőipari Szakközépiskolát, melyre remek lehetőséget nyújtott az iskola diákönkormányzata által szervezett Diáknap. Az esemény apropóján a tanulóknak szimetrikes ajándékcsomagokkal kedveskedtünk, továbbá 100.000 forintot adományoztunk részükre, melyet többek között sárkányhajózásra, közös pizzázásra költöttek a fiatalok. Célunk az volt, hogy a hozzájáruljunk a rendezvényhez, ezzel még szebbé varázsoljuk számukra ezt a napot.

Büszkén támogattuk a 100 éves Győrszentiváni Sportegyesületet

Mint a győrszentiváni sportélet elkötelezett támogatói, szerettünk volna mi is hozzájárulni a június 11-én megrendezett Győrszentiváni Sportnap sikeréhez, így szimetrikes standdal vonultunk ki a nagyszabású rendezvényre. 1500 db ajándék jégkrémet vittünk magunkkal, hogy szétoszthassuk az eseményt meglátogató gyerekek között és cserébe csupán rajzot vagy aláírást kértünk az erre a célra készült molinónkra. Célunk ezzel az volt, hogy egy izgalmas „emlékkönyvvel” térhessünk haza. Mindemelett 200.000 Ft-tal járultunk hozzá az egyesület működéséhez, így támogatva a győrszentivániaknak sportolási lehetőséget nyújtó 100 éves sportegyletet.

Adomány a Győri Állatmenhely lakóinak

Jótékonysággal búcsúztattuk az évet, és ezúttal úgy döntöttünk, hogy a család nélkül élő, védtelen állatokon segítünk. Felkerestük a Győri Állatmenhelyet, majd előzetes egyeztetést követően a bent lakó ebek kora és egészségi állapota szerinti több, mint fél tonna jó minőségű kutyatápot vásároltunk. Kokas Péter és Kokas Tamás ügyvezetők nemcsak a helyszínre szállításban, de a rakodásban is segítettek, majd ezt követően készségesen vettek részt azon a Nagy Péter kuratóriumi tag által vezetett "túrán", melynek során személyesen is megismerkedhettek a megajándékozott kutyákkal.
Köszönet az együttműködésért és szívből kívánjuk, hogy minél több menhelyi állat találjon szerető gazdira!

Kosárpalánk a szentiváni iskolának

A Szimetrik Építőipari Kft. számára mindig is nagyon fontos volt, hogy adományozás révén is kifejezze társadalmi felelősségvállalását. Győrszentiván különösen fontos helyet tölt be a szívünkben, így nagy örömmel ajánlottunk fel 747 320Ft-ot a helyi Váczi Mihály Általános Iskola részére. Az oktatási intézmény ebből a támogatásból vásárolta meg azt az állítható magasságú kosárlabda palánkot, mely az iskola tornatermében került felszerelésre. Répásiné Hajnal Csilla igazgatónő egy díszoklevéllel köszönte meg felajánlásunkat. Az új kosárpalánk nem csupán az iskola tanulóinak számára nyújt sportolási lehetőséget, de az itt edző Győri Kosárlabda Klub U11-es és U12-es csapatának felkészülését is nagyban segíti.

Társasági adó felajánlás a Széchenyi Egyetem sportolóinak

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy annak a térségnek, városnak, ahol dolgozunk és melynek lakói révén a napi munkánk biztosítva van, lehetőségeink szerinti támogatással háláljunk meg a bizalmat. Nem történt ez másként 2020 szeptemberében sem, amikor vezetőségünk a társasági adónk felajánlásáról döntött. A Szimetrik Kft. Kokas Péter képviseletében egy összesen 1 965 544 Ft-nyi felajánlásról szóló igazolást nyújtott át a Széchenyi István Egyetem Sportegyesületet képviselő dr. Gyömörei Tamás részére, melyet a SZESE a tagjainak versenyeztetésére és felkészülésére fordítja a 2020/2021-es szezonban. Sok sikert kívánunk!

Támogatás a győrszentiváni judózó gyerekeknek

Egy újabb helybéli sportegyesületet támogattunk: Ezúttal a Győrszentiváni Judo Sportegyesület számára juttattunk adományt 400 000 Ft értékben, melyet Kokas Péter, cégünk egyik tulajdonosa adott át a szervezet elnöke, Hatos Zsuzsanna számára. A felnövő generáció, a sport és a helyi közösségek támogatása mindig is fontos volt számunkra, így nem kérdés, hogy örömmel járultunk hozzá a Győrszentiváni Judo SE támogatásához. Az adományozott összeget teljes egészében az Egyesület működésére fordítják majd, ami nagy segítséget jelent abban, hogy továbbra is a megfelelő színvonalon tudják megtartani a kis lurkók edzéseit.

Győri Perinatális Intenzív Centrum támogatása

Mobil ellenőrző monitor vásárlásával támogattuk az intenzív koraszülött osztályt, pontosabban a Győri Perinatális Intenzív Centrumot.
A támogatásból vásárolt monitoros műszer egy régi helyére kerül, így a csecsemők szállítása (pl. a kórteremből a műtőbe) még ellenőrzöttebb, ezáltal biztonságosabb keretek között történhet.
Az alábbi képek a hivatalos átadáson készültek, ahol Dr. Németh Attila köszönte meg a támogatást a Szimetrik Kft. egyik tulajdonosának, Kokas Gergelynek.
Fontosnak tartjuk, hogy a helyi vállalkozások, ha tehetik, támogatásukkal is járuljanak hozzá közösséget szolgáló ügyekhez.
Mi továbbra is így teszünk!

Győrszentiváni Sportegyesület támogatása

A Szimetrik Kft. 500.000 Ft-tal támogatta a Győrszentiváni Sportegyesületet, mely összeget a labdarúgó szakosztály működtetésére, utánpótlás nevelésre és versenyeztetésre használnak majd fel.
Az anyagi hozzájárulást Glázer Péter, a Győrszentiváni SE elnöke örömmel vette át Kokas Pétertől, a Szimetrik Kft. egyik tulajdonosától.
„Gyerekkorunk óta Győrszentivánon élünk, itt alapítottunk családot, itt működik a vállalkozásunk és jó néhány családi házat építettünk már a településen. Fontosnak tartjuk a Győrszentiváni SE támogatását, amely lehetőséget biztosít minden helyinek a sportoláshoz és a közös, tartalmas időtöltéshez. Ezúton is további szép sportsikereket kívánunk a csapatnak!”

Megrendelői vélemények

Összességében meg voltunk elégedve, a tervezés és a kivitelezés gyors volt és akadálymentes. A szakemberek, akikkel találkoztunk, mindig segítőkészek és munkájukra igényesek voltak.

Luif Tamás

Ha egy szóval kellene jellemeznem a tervezés és kivitelezés folyamatát, akkor az a „kiváló” lenne. Minden készen lett a határidők előtt, nem adódtak félreértések sem pénzügyileg, sem esztétikailag. Örülök, hogy egy ilyen összeszedett és precíz generálkivitelezőt sikerült találnom, akik egy kézben tartották a dolgokat, amíg épült a ház.

Bolla Hajnalka

Egy építkezéshez képest minden zökkenőmentesen zajlott le, külön köszönet jár érte az építésvezető kollégájuknak. Ha jellemeznem kellene a Szimetriket mint építőipari vállalatot, akkor azt mondanám, hogy egy olyan cégről van szó, ahol talpraesett, tapasztalt és gyakorlatias szakemberekkel építenek első osztályú családi házat, kedvező áron. Az átadás óta sem jöttek elő rejtett hibák, de ha elő is jönnének, biztos vagyok benne, hogy a garancia az én érdekemet szolgálná és becsületesen ki is javítanák.

Harazin János

Minden rendben volt az építkezés ideje alatt. A munkások és a főnökök is tették a dolgukat, a befejező munkálatokat magánvállalkozókkal csináltattam, de tőlük sem érkezett panasz, hogy az előző szakik elrontottak volna valamit.

Kovács Péter

Hosszas megfontolás után döntöttünk úgy, hogy a többszintes lakásunk után, egy kisebb építésébe kezdünk. Ehhez kerestünk kivitelezőt. Mivel a családban már ismert volt a Szimetrik Kft neve, mint megbízható partner, ezért mi is őket választottuk, amit nem bántunk meg! Hasznos tanácsokkal segítettek bennünket, a szerződésben foglaltakat maradéktalanul teljesítették, mindvégig kiváló minőségű munkát végeztek, kitűnő szakemberi gárdával! Határidőre elkészült a házunk, azóta sem találtunk semmi kivetnivalót a munkájukban, a felhasznált anyagok minősége az általunk elvárt szintnek megfelelő! Azóta már több érdeklődőnek is ajánlottuk a céget, panaszt meg nem hallottunk róluk!

Gyimesiné Patonai Mária