Hitelügyintézés, biztosítás | Szimetrik Építőipari Kft.

Hitelügyintézés, biztosítás

Az építkezéshez szükséges hitelügyintézés szakértelemmel és tapasztalattal.

Hitelügyintézés, biztosítás

Hitelügyintézés, biztosítás

Hitelügyintézés

Szerződött hitelügyintéző partnerünk tevékenykedik hitelközvetítőként cégünknél, mely nagy előnyt jelent az irodánkba érkezőknek, hogy bármikor rendelkezésükre állhassunk, az ebben a témában felmerülő kérdéseik orvoslására.

12 bankkal állunk kapcsolatban, így biztosan megtaláljuk az önnek megfelelőt.

Cégünk minden megrendelőnk számára megkeresi a lehetőségeihez igazított, egyedi és ingyenes finanszírozási ajánlatokat, melyekből kiválaszthatják a számukra legkedvezőbbet. Legyen szó építésről, vásárlásról , vagy akár hitelkiváltásról.

Az ajánlat készítésekor rugalmasan vesszük figyelembe az ön:

  • havi pénzügyi terhelhetőségét.
  • aktuális munkáltatói vagy állami támogatásokat
  • az esetleges birtokában lévő ingatlan(oka)t.
  • a pénzintézet által kért fedezetet, biztosítékokat,
  • az építendő családi lakóház méretét
  • és minden egyéb olyan körülményt amely az építkezés vagy vásárlás biztonságos és gördülékeny lebonyolításához szükséges.

Megálmodott otthonára kidolgozott ajánlatunk igazodik az Ön igényeihez, műszaki elvárásaihoz, pénzügyi lehetőségeihez a leszerződött FIX ár mellett

Az építési hitelek legnagyobb hátránya, hogy a banki értékbecslés nincs összhangban a valós készültségi fokkal. Ez jelentős gondot okozhat az építési és fizetési ütemezésben. Cégünk által épített családi házakra vonatkozóan egy olyan konstrukciót dolgoztunk ki, melyben az építtetőnek nem kell törődnie ezzel és cégünk előfinanszírozza a soron következő banki folyósításokat.

Minden ügyfelünket tájékoztatjuk a támogatott lakásépítési hitelek, vagy egyéb lakásépítési hitelek jogszabályi és pénzintézetek által előírt feltételeiről, követelményeiről.

Felmerülő igény esetén az építkezés teljes időtartama alatt kollégánk személyes jelenlétével segíti ügyfeleinket, a pénzintézetekkel való folyamatos kapcsolattartásban.