Tényleg felépülhet egy családi ház mindössze 11 hónap alatt a nulláról? - Családi házak építése Győrben és környékén | Szimetrik Építőipari Kft.

Tényleg felépülhet egy családi ház mindössze 11 hónap alatt a nulláról?

Tényleg felépülhet egy családi ház mindössze 11 hónap alatt a nulláról? A Szimetrikkel igen!

Ugye mindannyian emlékszünk még arra, amikor az óvodában először megrajzoltuk álmaink családi házát? Gyerekkorunktól kezdve újra és újra visszatér gondolatainkba a vágyott otthon képe, ami az idő előrehaladtával természetesen alakul, ahogyan mi is. De, amikor mérföldkőhöz érkezünk, és már biztosak vagyunk abban, hogy belevágunk az építkezésbe, felmerül a kérdés, hogyan lesz az álmokból valóság? Olvasd tovább cikkünket, és megtudhatod, hogyan lehet a fészekrakás igazán hatékony, minőségi mégis gyors folyamat!

Több mint 20 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy a családi házuk építése előtt álló ügyfeleink három fő kérdéssel érkeznek hozzánk: mennyibe fog kerülni az építkezésük, ehhez mennyi időre lesz szükség és milyen terveket kell hozniuk magukkal, hogy kezdődhessen a folyamat.

„Pontos árat kalkulálunk ki megbízóinknak, így akár minden 100 forint elköltését láthatják. Azaz, akik velünk építkeznek, pontosan tudják, hogy pénzüket mire és mikor fogjuk felhasználni, ezzel megbizonyosodhatnak arról, hogy az építkezésük során nem lesznek olyan plusz költségeik, amik miatt esetleg nem tudják befejezni családi házuk építését. Fűtéskészen pedig akár 11 hónap alatt is átadhatjuk új otthonuk kulcsát. Terveket vagy más dokumentációt ráadásul nem szükséges hozniuk” – válaszoljuk sorban, ügyfeleink pedig alig hisznek a füleiknek. Hogy hogyan lehetséges ez?

Észszerűség = kiszámíthatóság

A tapasztalt tervezők és a generálkivitelezők pontosan tudják, mi az, ami nem csupán álom marad, hanem fel is építhető egy adott telken, emellett összeszervezik a megbízható brigádokat és felelősséget vállalnak munkájukért. A generálkivitelezés akkor lesz rendkívül költség- és időhatékony, ha a telekkiválasztás, a tervezés és a kivitelezés szoros, jól átgondolt és az évek során optimálisra fejlesztett csapatmunka eredménye. Tervezőink a ti elképzeléseitek alapján úgy készítik el házatok rétegrenddel és anyagmegjelöléssel ellátott rajzait, hogy azt a kipróbált és megbízható kivitelezők óramű pontossággal, a legideálisabb anyagok felhasználásával tudják a végső formába önteni. Megbízóink pedig nyugodtak lehetnek afelől is, hogy mire költik pénzüket, hiszen mindenről részletes tájékoztatást kapnak. Ha ilyen módon vágunk bele az építkezésbe, tudatosságunk többszörösen is megtérül: költségvetésben, kiszámíthatóságban, használhatóságban, papírmunkában, gazdaságos kivitelezhetőségben és üzemeltethetőségben egyaránt.

Nincsenek meglepetések

A Szimetrik Építőipari Kft. által ajánlott alapanyagokra garanciát vállalunk, amelyek raktárkészletünkről akár azonnal elérhetők, így ennek köszönhetően megspórolható az a fejfájdítóan hosszadalmas várakozási idő is, amit egyedi megrendelés esetén a gyártókra várni kell. Az ügyfélközpontú, kipróbált folyamatok és az összehangolt, ésszerű munkavégzés következtében az sem ritkaság, hogy a megbízók nem pontosan, hanem a megbeszéltnél ELŐBB kapják készhez új otthonuk kulcsát. Ügyfeleinket váratlan költségek és más meglepetés viszont nem érheti az egy kézben tartott folyamat során.

Plusz előny az úgynevezett „fix áras” elszámolás esetén, hogy ebben az esetben kollégáink forintra pontos költségvetést állítanak össze ügyfeleink részére, és mindezt szerződésbe is foglalják. Ez azt jelenti, hogy az építkezés közben felmerülő esetleges felár a kivitelezőt terheli, megbízónk pedig minden éjjel nyugodtan alhatnak.

Annál is inkább, mivel a Szimetriknél csak olyan házat tervezünk, ami az ügyfelünk költségvetéséből a legjobb ár-érték arány szerint készülhet el, így kizárt, hogy a tervezés után drágább lesz az ingatlan kivitelezése, mint azt előzetesen egyeztettük, és olyan sem fordul elő, hogy esetleg ne épülne meg a vágyott családi ház.

BB helyett most AA-t kap

Szeretne Ön is belátható időn belül egy idő- és értékálló ingatlant? Kezdje velünk az otthonteremtést és ne maradjon le tavaszi ajánlatunkról sem! MOST BB energetikai besorolású áráért AA szintnek megfelelő családi házat építünk, amelyhez ajándékba adjuk a hőszivattyút. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatunk részletei

Kapcsolat

A Szimetrik Építőipari Kft. számos vidéki CSOK-kal épített otthon tervezésének és kivitelezésének a tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére!

  • Tervezés
  • Teljes körű generálkivitelezés
  • Hitelügyintézés/biztosítás
  • Költségvetés készítés
  • Felelős műszaki vezetés
  • Hivatali ügyintézés
  • Energetikai tanúsítvány készítés

Keressen minket bizalommal!