Rólunk mondták – Ezért bíznak meg bennünk ügyfeleink - Családi házak építése Győrben és környékén | Szimetrik Építőipari Kft.

Rólunk mondták – Ezért bíznak meg bennünk ügyfeleink

Számunkra ügyfeleink elégedettsége nem csak álomkép vagy üres lózung. Már az első telefonhívástól kezdve kiemelten kezeljük a kapcsolattartást, a gördülékeny és érthető kommunikációt, mert az átláthatóságnál, a kiszámíthatóságnál és megbízóink nyugalmánál nincs fontosabb szempont előttünk. Hiszünk benne, hogy ez az egyik lényeges alkotóeleme a stresszmentes építkezésnek. Olvassa tovább bejegyzésünket, melyből kiderül, miért szeretnek együttműködni velünk megbízóink!

Amikor több tízmillió forint sorsáról kell döntést hozni, teljesen természetes, sőt, ajánlott, meggyőződni a tervező-generálkivitelező csapat hitelességéről. Gondoljunk csak bele, ha óvodát, iskolát választunk gyermekünknek, vagy ha új munkahelyre megyünk, akkor is kiemelt kérdés a kémia, azaz az a kapcsolat, ami kialakul köztünk és a másik fél között. A Szimetrik Építőipari Kft. csapata kiemelten kezeli ezt a kérdést, de beszéljenek most helyettünk inkább az építtetők, akikkel hónapokon át működtünk együtt álomotthonuk elkészítésekor.

Csillagos ötös ügyintézés

Egy jó generálkivitelező elérhető, konstruktív és korrekt. A nyílt kommunikáció az építtető és a kivitelező számára is ideális. Büszkék vagyunk rá, hogy átlátható tájékoztatásunkkal megbízóink maradéktalanul elégedettek, és bátran hívják fel kollégáinkat, mert tudják, mi értük dolgozunk.

Csilláék Nyúlon építkeztek velünk. Nagy öröm volt velük a közös munkafolyamat, melyről így írtak. „Az ügyintézés abszolút csillagos ötös volt, a tervezés során ötletekkel is segítettek minket praktikum és költséghatékonyság szempontjából. Több ismerősünkkel egy időben építkezve volt összehasonlítási alapunk, ami alapján a kapott minőség kimagasló. Kiemelendő még a gyorsaság, a határidőket mindig betartották, sőt, a ház a meghatározottnál hamarabb elkészült.”

„Abszolút elégedettek vagyunk a Szimetrik Építőipari Kft. munkájával. Legnagyobb erősségük a tájékoztatás, amely mindig időben érkezett, pontos és részletes volt. Nagyon pozitív csalódás volt az ütemterv teljes betartása, a benne foglalt feladatok általában még a megadott határidők előtt elkészültek. A fűtéskész állapot elérését követően az ingatlanon tovább dolgozó szakemberek is dicsérték a kivitelezést, nagyban megkönnyítette a munkájukat, hogy minden milliméterre pontosan úgy valósult meg, ahogyan a tervrajzon is szerepelt” – írta kedves megbízónk, Balázs, akinek Komáromban építhettük fel otthonát.

Győri ügyfelünk, László több építőipari céggel és vállalkozóval dolgozott már együtt, munkánkról alkotott véleménye ezért is érdekelt bennünket. Így értékelt: „Ilyen korrekt és precíz céget nagyon ritkán lát az ember. Több éves szakmai és üzleti tapasztalatuk miatt tudják, hogy hogyan kell bánni az ügyféllel. Mindenről tájékoztattak, hogy milyen engedélyeket és hol kell beszerezni. A házon szép és gyors munkát végeztek, és az ár sem volt horribilis összeg. Külön pozitívum volt, hogy mindig rendelkezésemre álltak és bármikor tudtam konzultálni velük vagy személyesen vagy telefonon. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy egy nagy és profitorientált céggel egyeztetek, akiket hidegen hagynak az ügyfél személyes igényei vagy problémái.”

Pontos határidőtartás

Mi is pontosan tudjuk, mekkora mumus tud lenni a határidő egy építkezésen, melynek során számos változó tényezőhöz kell alkalmazkodni. Építőanyag-raktárainknak köszönhetően azonban nem merülhet fel sem készlethiány, sem csúszás. Közel 700 családi ház megépítése után pontosan tudjuk, hogyan készülhet el álmai téglaháza kompromisszumok nélkül, mégis stresszmentesen, gördülékenyen.

„Maximálisan meg vagyok elégedve a Szimetrikkel, el sem tudtam képzelni, hogy egy ilyen bonyolult és összetett feladat ilyen simán és akadálymentesen tud lezajlani. Minden építkezés előtt álló ismerősömnek ajánlom. Ha 10-es skálán kellene pontoznom, 12-t adnék” – kényeztetett el bennünket István, aki Győrságon építtette fel otthonát.

Szeretjük látni elégedett ügyfeleink arcát, akik a megbeszélt határidő előtt kézhez kapják otthonuk kulcsait. Klaudia és családja Kunszigeten építkezett. „Teljesen elégedettek vagyunk, gördülékenyen ment az ügyintézés a Szimetrik Kft.-vel. A kislányunk születése miatt szorított minket a beköltözési határidő, de a cég munkatársai nagyon gyorsan dolgoztak és jól tartották az ütemet, így időben átadásra került a házunk” – jelzett vissza nekünk a boldog édesanya, aki mára már kislányával élvezheti a családi házuk nyugalmát.

Felpécen élő megbízónk, Imre pedig ezt írta nekünk: „A Szimetrik 100%-ig teljesítette a vele szemben támasztott elvárásaimat. A munkálatokkal a határidő előtt végeztek, aminek rendkívül tudtunk örülni, főleg ahhoz képest, amilyen vadnyugat van ma az építőiparban. A minőség több más külsős szakember szerint is első osztályú. Kollégájuk rendkívül figyelmes és segítőkész ahhoz képest, hogy mennyi mindenre kell figyelnie, egyszer sem mellőzte a telefonhívást és mindig érdemben tudtunk kommunikálni egymással. A tervezőnk pedig külön dicséretet érdemel, amiért ilyen hamar, ilyen kényelmes és otthonos házat tervezett nekem és a családomnak. Egyszerűen zseniális, amit a Szimetrik tud nyújtani az ügyfélnek. Nagyon jó döntés volt őket megbízni életünk legnagyobb befektetésének a kivitelezésével.”

Támogatás a kivitelezésen túl

Ügyfeleinket a tervezésen és a kivitelezésen túl az adminisztrációs folyamatokban és a hitelfelvétel során is támogatjuk, hiszen számunkra ezt jelenti a valódi egy kézben tartott építkezés!

Pont ezt emelte ki a Győrzámolyon élő Péter is. „Mindennel maximálisan elégedett vagyok, rengeteget jelentett, hogy a Szimetrik segített az adminisztratív munka és egyéb engedélykérések lebonyolításában is. Az esetlegesen fellépő problémákat pedig a szerződésben leírtak alapján garanciálisan kijavították.”

Gábor esete nem egyedi. Enesei házukat hitelből építtették, ezért rugalmasságunkra kiemelten számíthattak. „Mivel javarészt hitelből épült a ház, így egy olyan kivitelezőre volt szükségem, aki tudja kezelni az esetleges banki átutalásokból adódó csúszásokat, késedelmeket. Az ismerőseim ajánlották nekem a Szimetriket, mert náluk is gyors és precíz munkát végeztek, én is elégedett voltam” – írta.

László meghökkenve írta köszönőlevelét, melyben kifejtette, hogy minden alkalommal, amikor kiment körbejárni komáromi építkezésüket, rend fogadta a házon belül és a házon kívül is. „Nem kellett szemétkupacokon átmásznom, mert minden hulladékot rendesen tároltak és elszállítottak, ezt csak azért mondom, mert a szomszédok épületeinél még az átadás után is hetekig állt a félig teli konténer és szintén hónapokig fújta a szél a polisztirol golyócskákat.”

Érvényesíthető garanciák

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink sok évvel a kulcsátadás után is elégedettek otthonaikkal, ha pedig mégis gond adódna, mi rögtön mellettünk állunk akkor is, ha a garanciák érvényesítéséről van szó.

Ibolya mesélte nekünk nagyszentjánosi otthonukkal kapcsolatban a következőt. „Külön érdekes sztori, hogy van az a szimetrikes lábtörlő, amit ajándékba kaptunk. Nos, amikor a hatóság emberei kijöttek valamilyen használatba vételi engedélyt kivizsgálni, a szakemberek ahogy meglátták a szimetrikes lábtörlőt, egyből mondták, hogy: »Na itt se lesz dolgunk ma, az ilyen házaknál nem szokott gond lenni!«”

Károlyék kajárpéci téglaházánál például hosszú ideje semmilyen gond nem jelentkezett. „Mindennel maximálisan meg vagyok elégedve az évek folyamán egyetlen hiba sem jelentkezett. Minden úgy volt megtervezve és kivitelezve, ahogy az előtte meg lett beszélve” – jelezte elégedetten.

Másik győrzámolyi ügyfelünk beszédes visszajelzését a végére hagytuk, melyet óriási visszaigazolásnak tekintünk. „Az én tetszésem azzal nyerte el a Szimetrik, hogy amikor az első megbeszélésen voltunk, én nem említettem meg egyikőjüknek sem, hogy kivitelezésben dolgozó építőmérnök vagyok, hanem teljesen laikusként viselkedtem. Pozitív csalódás volt az, hogy a szimetrikes ügyvezetők és építésvezetők nem akartak esetleges anyagi hasznot húzni abból, hogy egy laikus ügyféllel tudnak együtt dolgozni. Minden munkafolyamat szakszerűen és gyorsan haladt, nem kellett panaszkodom egyszer sem a kivitelezés teljes ideje alatt. Az építkezésen mindig felkészült és rendes szakemberek dolgoztak, igényesek voltak mind a munkájukra, mind a munkakörnyezetükre. Nagy örömmel töltött el és tölt el a mai napig, hogy a Szimetriket bíztam meg otthonom megépítésével” – írta nekünk Péter.

Kíváncsi referenciáinkra is? Tekintse meg már elkészült házainkat itt, mintaterveink közül pedig itt válogathat.

Tartozzon Ön is elégedett megbízóink közé, tegye meg az első lépést: kérjen időpontot a díj- és kötelezettségektől mentes első konzultációra!

Időpontot kérek

 

Kapcsolat

A Szimetrik Építőipari Kft. számos vidéki CSOK-kal épített otthon tervezésének és kivitelezésének a tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére!

  • Tervezés
  • Teljes körű generálkivitelezés
  • Hitelügyintézés/biztosítás
  • Költségvetés készítés
  • Felelős műszaki vezetés
  • Hivatali ügyintézés
  • Energetikai tanúsítvány készítés

Keressen minket bizalommal!