A kifogástalan családi házak minőségi alapanyagokból készülnek – Így dolgozunk mi! - Családi házak építése Győrben és környékén | Szimetrik Építőipari Kft.

A kifogástalan családi házak minőségi alapanyagokból készülnek – Így dolgozunk mi!

Képzelje el, hogy mennyei vacsorát főz szeretteinek! Ugye, hogy az étel elkészítése a minőségi hozzávalók kiválasztásánál kezdődik? Pontosan így van ez a családi házak építésével is. Kifogástalan és értékálló otthon kizárólag magas minőségű, értékes alapanyagok beépítésével lehetséges. Mi a Szimetrik Építőipari Kft.-nél ebben hiszünk. Most lássuk, miből főzünk!

Modern téglaházaink nagy előnyei közé tartozik, hogy ezek – megfelelő alapanyagok beépítésével – érték- és időtálló megoldást jelentenek, kivitelezésükhöz rendelkezésre áll több évtizedes szakmai tapasztalatunk. Az új típusú falazóanyagoknak köszönhetően energiatakarékosak és megfelelnek a kor klímakövetelményeinek: jó hőszigetelők, illetve képesek hőtartásra, optimális párakiegyenlítésre és remek zajgátlásra is. Mi a titkunk?

Az a titok, hogy nincs titok! A kimagasló minőséget az átgondolt és egy kézben tartott munkafolyamatok, a korrekt és megbízható kivitelezés, cégünk műszaki vezetői, valamint beszállító partnereink szigorú követelményrendszere is garantálja ügyfeleink részére. A gyártók, akik mögöttünk állnak, szakmai támogatást nyújtanak, kiszámítható és elérhető alapanyagbázist biztosítanak. Lássuk sorban!

Házaink nemcsak téglából készülnek, hanem a Leier Leiertherm tégláiból, amelyek garantálják a kiváló hangszigetelést, a kiemelkedő hőszabályozó képességet és a légnedvesség-szabályozást, így teremtve komfortos lakótereket. A téglából épült ingatlanok idő- és értékállóak, szakértelemmel építve generációknak nyújthat biztonságos otthont.

A családi otthon egyik legfontosabb része a tető, amelynek feladata, hogy biztonságot nyújtson minden időjárási körülmény között.   Mi a Bramac és a Terrán tetőcserepek mellett tettük le a voksunkat, mert nagy teherbírásúak, ellenállóak, ugyanakkor esztétikusak.

Nem spórolunk a hőszigetelő rendszeren sem! Az energiaárak drasztikus emelkedése miatt mára már kulcsfontosságú lett, hogy az ingatlan, amelyben élünk a legkisebb hőveszteséggel bírjon. Ennek érdekében téglából épült házaink 20 cm-es Austrotherm homlokzati hőszigetelést, 20 cm-es Austrotherm lábazati expert hőszigetelést és 30 cm-es üveggyapot födém hőszigetelést kapnak.

A hőszigetelés minősége alapvetően meghatározza a családi ház későbbi komfortját és fűtési költségeit, de ezek miatt nem kell aggódnia, ha velünk szerződik, hiszen a jó minőségű alapanyagok mellé, megfelelő tervezés, kifogástalan kivitelezés, kiváló műszaki színvonal és kedvező ár is társul.

Nagyon fontos számunkra, hogy a minőség és a fenntarthatósági törekvések mellett az esztétikum is jellemezze az általunk épített házakat, ezért is döntöttünk a villamossági alapanyagok beszállítójának kiválasztása során a Schneider Electric mellett. A cég az alapítása óta eltelt 180 év alatt szerzett tapasztalatával fejleszti termékeit, fennmaradását és töretlen sikerét innovatív szemléletének és a folyamatosan magas minőségben gyártott termékeinek köszönheti. A Schneider Electricre jellemző megbízhatóságot hozzuk el mi is minden új otthonba.

Egy ingatlan értékét a nyílászárók is nagyban befolyásolják. Mi a Kömmerling, német minőség mellett tettük le a voksunkat, amely piacvezető az európai műanyagprofilok között. Ezek évtizedek múltával is híven szolgálják majd Önt és családját.

Emellett a felsőkategóriás műanyag ablakgyártó Salamander termékeit is felhasználjuk, hiszen ezek kiemelkedő minőségük és az extrafehér színük miatt esztétikai és minőségbiztosítási okokból is egyaránt főnyereménynek számítanak. A prémium kategóriájú, német alapanyagokból készült modellek a legszélesebb beépítési mélységet garantálják a piacon, ami jelentősen megnöveli ezek felhasználási lehetőségeit – ezzel is szolgálva megbízóink egyedi igényeit.

Az otthon melegét nem bízhatjuk a véletlenre, ezért az általunk tervezett és épített ingatlanokba Saunier Duval turbó, kondenzációs, kombi átfolyós fali kazánok kerülnek. A francia vállalat 115 éve bizonyítja kiválóságát, és az általunk megépített több mint 600 házban is kifogástalanul működnek.

Az általunk épített családi házaknál kiemelt szempont, hogy azok megfeleljenek a lehető legmagasabb energetikai elvárásoknak. Pont ezért építjük be a megbízható és kipróbált Ariston hőszivattyúkat, mely gyártója az innováció útját választotta nagy hatásfokú termékeivel. Az ingatlan értéke ebben a konstrukcióban igazán értékálló befektetésnek minősül.

Elkötelezettek vagyunk a minőség mellett családi házak tervezésében és kivitelezésében egyaránt. Korrekt áron, pontos határidő tartással dolgozunk. Ügyfeleink bizalma érték számunkra, melyre minden egyes nap igyekszünk rászolgálni.

Ha Önnek is fontos, hogy új családi háza minőségi alapanyagokból készüljön és értékálló legyen, keressen fel bennünket! Kérjen kötelezettségektől mentes konzultációs időpontot!

Időpontot kérek

Szimetrik Építőipari Kft. – Tervezés & generálkivitelezés egy kézben tartva!

Kapcsolat

A Szimetrik Építőipari Kft. számos vidéki CSOK-kal épített otthon tervezésének és kivitelezésének a tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére!

  • Tervezés
  • Teljes körű generálkivitelezés
  • Hitelügyintézés/biztosítás
  • Költségvetés készítés
  • Felelős műszaki vezetés
  • Hivatali ügyintézés
  • Energetikai tanúsítvány készítés

Keressen minket bizalommal!