Ezért érdemes a jövőbe fektetni: milliós adományok szeretettel - Családi házak építése Győrben és környékén | Szimetrik Építőipari Kft.

Ezért érdemes a jövőbe fektetni: milliós adományok szeretettel

Mosolygó tekintetek, boldog családok, példamutatás, segítségnyújtás – vállalkozókként úgy érezzük, munkánk kifogástalan minősége mellett, felelősek vagyunk környezetünkért is. Büszkék vagyunk rá, hogy most, amikor év végén visszatekintünk, elmondhatjuk, mennyi jó ügyet támogathattunk 2023-ban is. Miért fektetünk a jövőbe? Nézzük meg együtt!

Nem csupán falak, OTTHON! – így szól a Szimetrik Építőipari Kft. mottója, hiszen számunkra a családok biztonsága, a társadalmi felelősségvállalás, a példamutatás éppúgy kiemelt jelentőséggel bírnak, mint a megbízható és kiszámítható épülettervezés és generálkivitelezés, illetve a stresszmentesen felépült álomotthonukban elégedetten hátradőlő ügyfelek.

Vállalkozásunk elkötelezett a családok, a fiatalabb generációk, a helyi ügyek pártfogása mellett. Mindig is szem előtt tartottuk a lokálpatrióta értékeket. Mutatjuk, hogy az utóbbi időben kiknek segítettünk!

A korábbi esztendőkben támogatott győri intenzív koraszülött osztály, a Széchenyi István Egyetem Sportegyesületete és a Győri Állatmenhely után idén márciusban újra tárgyi adománnyal segítettük a Győri SZC Hild József Építőipari Technikumot. Elkötelezettek vagyunk a fiatal generáció és az építőipari szakemberutánpótlás támogatásában, ezért döntöttünk úgy 2023 márciusán, hogy háromszázezer forint értékű eszközökkel ajándékozzuk meg az intézményt – így téve komfortosabbá a diákok mindennapjait.

A Szimetrik Építőipari Kft.-nél már szinte hagyomány, hogy a győrújbaráti Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztivál mellé áll, ezért természetesen idén is pártfogolta a családok által annyira kedvelt, XX. jubileumi rendezvényt, amelynek teljes bevételét jótékony célra fordították a szervezők. Örömmel és büszkén veszünk részt olyan eseményen, melyek lokálisan valódi eredményeket mutatnak fel, tényleges segítséget nyújtanak a helyieknek. Így születnek a mindennapi csodák is, nem igaz?

Májusban adománnyal, ajándékokkal és szórakoztató programok biztosításával is támogattuk az évről-évre egyre színvonalasabb és tartalmasabb IV. Győribaba Fesztivált, amely programjai a támogatásoknak köszönhetően idén is ingyenesek voltak a családok és a gyermekeket tervezők számára. Munkánk során és privát életünkben is fontosnak tartjuk a korrekt információáramlást, és úgy gondoljuk, a rendezvény a szülők számára olyan platformot biztosított, amelyen a több tucatnyi előadó akár létfontosságú vagy erősen szemléletformáló foglalkozásokkal nyújtott segítséget.

Kiemelten kezeljük a helyi ügyeket, hiszen tudjuk, az életben mennyire meghatározó, hogy jó helyen és otthon érezzük magunkat. Pontosan ezért támogattuk idén is 100.000 forint felajánlással és animációs programmal a nagyszentpáli Tündér Tó Partyt. A szervezők ismét olyan rendezvényt álmodtak meg, amelyen felhőtlenül boldog lehetett a család minden tagja. Számunkra öröm volt látni a boldog gyermekarcokat és korábbi megbízóinkat, a büszke szülőket, akik szeretnek a közösségükben élni: jó társaságban, csodás házakban laknak.

Győrság barátságos lakóközösségét és önkormányzatát a közterületek csinosításához szükséges adományokkal támogattunk mintegy 600.000 forint értékben. Büszkék vagyunk rá, hogy ennek köszönhetően az ott élők komfortosabb, tisztább, rendezettebb körülmények között tölthetik szabadidejüket.

Év végén pedig 300.000 forinttal segítettük a Gyermekeinkért Lépésről Lépésre Alapítványt. A szervezet adományunkat azon diákok fejlesztésére és Győr-Moson-Sopron vármegyei tánciskolák támogatására fordította, melyek decemberben varázslatos Diótörő előadással hozták el megannyi néző számára az ünnep csodáját. Az ifjú tehetségeket és szeretteik arcát látva megbizonyosodhattunk róla, az ilyen élményekért is érdemes tovább dolgoznunk.

Mindent összevetve mintegy ezer embert tudtunk támogatni milliós nagyságrendű adományokkal, valamint együttműködésünk és figyelmünk ajándékával 2023-ban. Így igazán szép az év végi mérlegünk: köszönjük partnereinknek. Jövőre folytatjuk!

Ha Önnek is fontos, hogy új családi házát olyan megbízható vállalkozó építse fel, amelynek a felelősségvállalás is kiemelten fontos, keressen fel bennünket. Kérjen kötelezettségektől mentes konzultációs időpontot!

Időpontot kérek

Szimetrik Építőipari Kft. – Tervezés & generálkivitelezés egy kézben tartva!

Kapcsolat

A Szimetrik Építőipari Kft. számos vidéki CSOK-kal épített otthon tervezésének és kivitelezésének a tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére!

  • Tervezés
  • Teljes körű generálkivitelezés
  • Hitelügyintézés/biztosítás
  • Költségvetés készítés
  • Felelős műszaki vezetés
  • Hivatali ügyintézés
  • Energetikai tanúsítvány készítés

Keressen minket bizalommal!