Építkezik a család 2. rész | Szimetrik Építőipari Kft.

Építkezik a család 2. rész

Az első kapcsolatfelvétel és az első személyes konzultáció mindig sarkalatos pont a megbízó és megbízott szempontjából egyaránt, hiszen sokszor már itt fontos kérdéseket kell tisztázni. A második részben az ezekkel kapcsolatos benyomásokról, tapasztalatokról kap képet az olvasó.

Az építkezés egy nagyszerű vállalkozás, avagy HURRÁ építkezünk!

A Szimetrik Építőipari Kft. telefonszámát könnyen megtaláltam a weboldalukon és már tárcsáztam is:

Az ügyintézés sikerességében nem igazán bíztam, hiszen egy forró júliusi nap volt, a szabadságolások időszaka. Az első hívásom sikertelennek bizonyult, így üzenetet hagytam. Pár perc múlva azonban megcsörrent a telefonom, közvetlenül a Szimetrik Kft. ügyvezetője hívott vissza. Egy fiatal, segítőkész férfihang köszöntött. Nagyon készségesen adott felvilágosítást s már a következő hét hétfőjére adott is időpontot egy közös találkozóra a cég irodájába, hogy személyesen beszélgethessünk új otthonunkról.

Nagy izgalommal és érdeklődéssel vártuk a hétfő délutánját. Az irodába lépve kellemes munkahelyi környezet és barátságos légkör fogadott bennünket. Egy hölgy külön tárgyalóhelyiségbe kísért minket s megkínált egy hideg üdítővel, ami őszintén szólva jól esett a nagy hőségben.

Egy perc várakozás után megérkezett Tamás, aki fiatalos lendülettel, hozzáértően és szakszerűen felvázolta nekünk az egész folyamatot. Igyekezett világosan és érthetően elmondani mindent az előttünk álló feladatokról és teendőkről. Mutatott kész tervrajzokat, amelyek láttán azonnal lázba jöttünk.

A személyes találkozás még inkább meggyőzött minket arról, hogy a Szimetrikkel kell építkeznünk!

Már csak egyetlen nehézségünk volt, ami minden építkezésnél talán a legnagyobb, az anyagiak előteremtése. Kezdtünk félni attól, hogy lassacskán beleéljük magunkat a dologba s az egész projekt pont a pénz miatt hiúsul meg.

A megtakarított pénzünkből telket kell majd vennünk s akkor, hogy lesz tovább?

Tamás mérhetetlen nyugalommal igyekezett eloszlatni kételyeinket, bemutatta a kivitelezés anyagi ütemezését s az ehhez alkalmazkodó megoldási tervet. Az ütemezés persze nem volt könnyű, de nekünk, mint egyszerű hétköznapi embereknek nem tűnt megvalósíthatatlannak sem. Tudtuk, hogy az álmainkért áldozni kell, de ennek az áldozatos munkának egyszer majd meg lesz az eredménye.

Ezen a találkozón sikerült mindent alaposan átbeszélnünk. A döntés a miénk volt. Megígértük, hogy azonnal jelentkezünk, mihelyt az információk birtokában átgondoltuk és megfontoltuk az egészet.

Én úgy gondolom, hogy mikor kiléptünk az iroda ajtaján már mindketten tudtuk, hogy minden erőnket összeszedve belevágunk ebbe az építkezésbe, álmaink megvalósításába.

Kapcsolat

A Szimetrik Építőipari Kft. számos vidéki CSOK-kal épített otthon tervezésének és kivitelezésének a tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére!

  • Tervezés
  • Teljes körű generálkivitelezés
  • Hitelügyintézés/biztosítás
  • Költségvetés készítés
  • Felelős műszaki vezetés
  • Hivatali ügyintézés
  • Energetikai tanúsítvány készítés

Keressen minket bizalommal!