5 érv, hogy miért érdemes mintatervvel építkezni - Családi házak építése Győrben és környékén | Szimetrik Építőipari Kft.

5 érv, hogy miért érdemes mintatervvel építkezni

Meglátni és megszeretni – a legtöbb megbízónk nemes egyszerűséggel így habarodik bele terveinkbe – legyenek azok egyediek vagy mintatervek. Van rá okuk, miért olyan elégedettek, kulcsátadáskor pont abba a szerelemházba léphetnek be, amiről álmodtak. Blogcikkünkben most arról írunk, miért okos döntés mintatárunkból választani.

Elhatározni, hogy belevágunk az otthonteremtésbe, nagyon fontos lépés. Felhívni és szerződni a kiválasztott tervező-kivitelező céggel, felelősség. Igent mondani álomházunk tervére, életünk egyik legnagyobb döntése. Új életterünk ugyanis hatással van lelkiállapotunkra, mindennapjaink tervezésére, ünnepnapjaink megélésére és jövőnkre is. Ezért sem mindegy, hogyan, milyen paraméterekkel terveztetjük meg új családi házunkat. Mindez összetett és időigényes folyamat, amelynek során minden jogszabályi előírást, praktikumot és a megbízók igényeit egyaránt egybe kell gyúrni. Mintaterveinkkel mi ezt a munkafázist tesszük gördülékennyé és kiszámíthatóvá – nemcsak pénzt, de energiát, időt és stresszt is spórolva ügyfeleinknek.

Szerelem első látásra

Nem árulunk zsákbamacskát. Mintaterveink között a honlapunkon és személyes konzultáció során is lehetőséget biztosítunk arra, hogy körbesétálják az Önök számára leginkább komfortos és szimpatikus álomházat. Nincs más dolguk, mint hátradőlni a kényelmes székben, élvezni a látványt, beleszippantani az új fészek atmoszférájába, és elképzelni magukat az álomházban. Jó hír, hogyha mintaterveink közül választanak, az álmokból garantáltan valóság lesz. A Szimetrik profi és tapasztalt csapata rejtett költségek nélkül, kiszámíthatóan dolgozik, így kulcsátadáskor pontosan azt biztosítjuk, mint amit megbeszéltünk, és ami az első virtuális séta közben megjelent a szemük előtt.

Széles választék

Nem korlátozzuk be: mintaterveink széles választékát kínáljuk a velünk építkezőknek, akik igényükre szabottan válogathatnak a népszerű kialakítású és barátságos családi fészkek közül. Ha azonban mégis úgy döntene, hogy egyedi tervezésű házat építtetne, a Szimetrik Építőipari Kft-nél ebben is profi csapat áll rendelkezésére. Célunk, hogy többéves tapasztalatunkra építve olyan tervpalettát nyújtsunk, amiből garantáltan mindenki megtalálja az igazit.

Praktikus és kipróbált

Mindezen felül biztos lehet benne, hogy mintaterveink valóban energiatakarékosak, jól átgondoltak, hiszen mi csak olyan konstrukciót kínálunk, amelyek a való életben már beváltak, mi több, bizonyítottak is. A Szimetrik Építőipari Kft. neve mára egybeforrt a kiváló minőségű téglaházak építésével, melyre a mintegy ezer megépült családi ház is garancia. Elégedett ügyfeleink visszajelzései biztosítékot jelentenek arra, hogy ezek választása esetén okos döntést hoznak.

Tényleg megépíthető

Az elmúlt húsz évben, amióta az álomotthonokért dolgozunk, nem egyszer találkoztunk már olyan megbízókkal, akik mások rossz tapasztalatai miatt, kezdetben amiatt aggódtak, mert nem látták át a folyamatokat, és nem hittek családi házuk tervének megvalósíthatóságában. Azonban, akik eljöttek a konzultációkra, már az első alkalommal tudták, ha velünk szerződnek, félelmeik alaptalanok. A Szimetrik forintra pontos költségkalkulációt készít, mindenről pontos tájékoztatást ad, a korrekt munkavégzés és a határidők betartásának híve. Ráadásul mintaterveinket választók százai a bizonyíték arra, hogy az első konzultáció után egy év sem telt el, s ők már új téglaházukban fogadhatták házavatójuk vendégeit. Mintaterveink kivitelezéséhez raktárunkban található, minőségi alapanyagokat és kéznél lévő, jól bevált technológiákat alkalmazunk. A gyorsaság tehát nem handabanda, hanem egy kézben tartott és jól átgondolt folyamataink eredménye.

Duplán okos döntés

Szeretne belátható időn belül egy idő- és értékálló ingatlanba költözni? Vágjon bele velünk az építkezésbe! Kérjen akár egyedi tervet vagy mintatervet kivitelezéssel, most BB energetikai besorolású áráért AA szintnek megfelelő családi házat építünk Önnek, amelyhez ajándékba adjuk a hőszivattyút is.

Ha kíváncsivá tettük, mintaterveink belső tereiről vagy az egyedi tervezésről is részletes képet kaphat személyes konzultációnk során.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatunk részletei

Kapcsolat

A Szimetrik Építőipari Kft. számos vidéki CSOK-kal épített otthon tervezésének és kivitelezésének a tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére!

  • Tervezés
  • Teljes körű generálkivitelezés
  • Hitelügyintézés/biztosítás
  • Költségvetés készítés
  • Felelős műszaki vezetés
  • Hivatali ügyintézés
  • Energetikai tanúsítvány készítés

Keressen minket bizalommal!