Húsvéti nyereményjáték-szabályzat | Szimetrik Építőipari Kft.

Húsvéti nyereményjáték-szabályzat

Húsvéti nyereményjáték-szabályzat

Szimetrik Építőipari Kft. /// 2024.03.28-2024.04.01.

A nyereményjáték menete:

 1. A nyereményjátékban kizárólag a nem cselekvőképtelen, állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, természetes személyek vehetnek részt.
 2. A nyereményjáték időtartama: 2024. március 28. 10:00 – április 01. 23:59.
 3. A nyereményjáték feltétele: a játékban mindenki részt vehet, aki az 1. pontban foglaltaknak megfelel, és aki a Szimetrik Kft. Facebook oldalán közzétett posztban szereplő módon mind az öt, https://szimetrik.hu weboldalon elrejtett húsvéti tojásról jól felismerhető képernyőfotót készít, majd a játék lejáratáig a Szimetrik Kft. Facebook oldalára Messenger üzenetben elküldi azokat.
 4. A nyereményjátékban megnyerhető ajándék: 1 darab 20.000 Ft, azaz húszezer forint értékű OBI vásárlási utalvány 1 fő részére.
 5. A sorsolás időpontja: 2024. április 02. 14:00. A nyertes kihirdetésének ideje: a sorsolást követő 24 órán belül. A nyertes kihirdetésének helye: a Szimetrik Építőipari Kft. hivatalos Facebook oldala.
 6. A nyereményjáték nyertesei a szabályzatnak mindenben megfelelően játszó résztvevők közül kerülhet ki.
 7. A szervező a nyertest a Facebook oldalán fogja közzétenni, és privát Facebook/Messenger üzenetben várja jelentkezését a nyereményért.
 8. Amennyiben a nyereményjáték során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a szervező fenntartja a jogot, hogy a promóciót szüneteltesse, vagy törölje.
 9. A szervező a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának a jogát fenntartja.
 10. A résztvevő a nyereményjátékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi feltételt. A játékban való részvétellel adatkezelési szabályzatunkat is elfogadja.
 11. A nyereményjáték Facebookon kerül promotálásra, de a Facebook semmilyen formában nem vesz részt a nyereményjátékban, nem hagyta jóvá, nem támogatja és nem kapcsolódik hozzá.