Hogyan válasszon profi kivitelezőt? - Családi házak építése Győrben és környékén | Szimetrik Építőipari Kft.

Hogyan válasszon profi kivitelezőt?

Családi házat szeretne építteteni? Fontos döntés előtt áll. Több mint húsz év építőipari tapasztalatával a hátunk mögött tudjuk, mennyi kérdés kavaroghat most Önben, és talán azon őrlődik, hogyan bizonyosodhat meg a kiszemelt szakemberek által képviselt minőségről és hitelességről. A Szimetrikre a kezdetektől fogva mindenben számíthat, így ebben is segítünk. Összeszedtük azokat az aranyszabályokat, amelyeket végig zongorázva elkerülhetők a buktatók. Lássuk a részleteket!

Kérjen referenciát!

„A bizalom alapja a rendszeres ellenőrzés” – tartja a közkeletű idézet, ami ebben az esetben is maradéktalanul igaz. Ha Önnek is fontos, hogy hiteles szakemberekre bízza családi háza építését, kérjen bizonyítékot a minőségi munkavégzésről, olvassa el a korábbi megbízók visszajelzéseit és ellenőrizze a cég referenciáit.

Érdemes mindeközben mérlegelni az egy kézben tartott generálkivitelezés előnyeit is, mellyel nemcsak időt, de pénzt is spórolhat. Tájékozódjon a kínálkozó lehetőségekről!

Az apró betűs részek

Nagy értékű befektetésről, sok pénzről hoz döntést, ezért nem kekeckedés, ha alaposan utánanéz annak, hogy a kiszemelt kivitelező rendelkezik-e az összes munkavégzéshez szükséges engedéllyel, megfelelő általános felelősségbiztosítással. Ezek megléte ugyanis védelmet nyújt Önnek is. Ráadásul nagy magabiztosságot jelent az is, ha tisztában van a helyi építési előírásokkal és jogszabályokkal. Ne féljen ettől, a kezdeti alapossága meg fog térülni!

Beszédes az első felmérés

Sok kellemetlenség elkerülhető, ha már az első találkozásnál tisztában vagyunk azzal, hogy egy igényes cég nem terheli túl a megbízóit hatalmas összegű felmérési és kiszállási díjjal, hanem ennek költségét saját maga vállalja térítésmentesen. Sajnos nem ritkaság, hogy egy vállalkozó csupán a magas összegű, napi kiszállási díjból tartja fenn magát, a tervezett családi házat pedig sosem építi fel.

Részletes költségvetés

Egy megbízható generálkivitelező nem vetít az árakról, pontos, anyagmegjelöléssel ellátott költségvetést kalkulál ügyfeleinek, akik – ahogy a Szimetriknél ez alapvető – minden 100 forint elköltéséről, a munkák leírásáról, a fizetési feltételekről és a kötbéres határidőkről előre és szerződésbe foglalt módon értesülnek. Ez cégünknél például azt jelenti, hogy csak olyan házat tervezünk, ami az ügyfelünk költségvetéséből a legjobb ár-érték arány szerint készülhet el, s az építkezés közben felmerülő esetleges felár a kivitelezőt terheli, megbízóink pedig minden éjjel nyugodtan alhatnak.

Garancia

Érdemes arról is megbizonyosodni, hogy a generálkivitelező általában tudja-e tartani a szerződésbe foglalt határidőket, s milyen garanciákat vállal arra, ha a kivitelezést nem sikerül a megbeszéltek szerint tető alá hoznia. Ebben segíthet, ha a munkafolyamatokról egyértelmű tervet kérünk. A Szimetrik Építőipari Kft. egyik nagy erőssége a határidők pontos betartása, melyet a megbízók is mindig megerősítenek. Minőségi alapanyagainknak, profi kollégáinknak és jól bejáratott, átgondolt projektvezetési gyakorlatunknak köszönhetően sok esetben még előbb is elkészülünk az álomotthonokkal, amint azt terveztük. A garanciát pedig 100 %-ban és teljeskörűen vállaljuk, ám a felelős műszaki vezetésnek köszönhetően erre szerencsére ritkán kerül sor.

A tájékoztatás

Lényeges szempont még, hogy az ügyfél egy hullámhosszon legyen a generálkivitelezővel, s a kommunikáció köztük olajozottan és nyíltan működjön. Ez az együttműködés kulcsfontosságú, ezért a megbízás véglegesítése előtt feltétlenül tájékozódjon a projektvezetés menetéről. Egy jó generálkivitelező tapasztalt, konstruktív, korrekt és kizárólag Önt képviseli.

Ha Önnek is fontos, hogy az építkezést profikra bízza, keresse fel a Szimetrik Építőipari Kft.-t. Mi egy kézben tartjuk álomotthona kivitelezését a telekválasztástól egészen a kulcsátadásig. Kérjen kötelezettségektől mentes konzultációs időpontot!

Konzultációs időpontot kérek

Kapcsolat

A Szimetrik Építőipari Kft. számos vidéki CSOK-kal épített otthon tervezésének és kivitelezésének a tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére!

  • Tervezés
  • Teljes körű generálkivitelezés
  • Hitelügyintézés/biztosítás
  • Költségvetés készítés
  • Felelős műszaki vezetés
  • Hivatali ügyintézés
  • Energetikai tanúsítvány készítés

Keressen minket bizalommal!